banner488

AK Partili Kadınlar, “Sen de Gülümse, Geleceğimizi Aydınlatalım”

AK Partili Kadınlar, “Sen de Gülümse, Geleceğimizi Aydınlatalım”
banner269

AK Kadınlar Çine’de ‘Kardeş Aile’ kampanyasıyla ihtiyaç sahibi çocukları sevindirecek. Kampanya ile çocukların kırtasiye, ayakkabı ve okul kıyafeti yardımında bulunulacak. AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız 'Kardeş Aile' kampanyası başlattı. Yıldız,  “Sen de Gülümse, Geleceğimizi Aydınlatalım” dedi.

AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları, "Sen de gülümse, geleceğimizi aydınlatalım" adıyla başlattığı sosyal sorumluluk projesinin ilk ayağı olan "Kardeş Aile" kampanyasıyla 2018-2019 eğitim öğretim yılında ihtiyaç sahibi çocukları sevindirmek için kampanya başlattı. Kampanya kapsamında çocuklara kırtasiye, ayakkabı ve okul kıyafeti yardımda bulunacak. Yardımların devam edeceğini ifade eden Kadın Kolları İlçe Başkanı Ferya Yıldız, "Okulların açıldığı bu dönemde projemiz ile ihtiyaç sahibi çocuklarımızın yüzünü güldürmek istedik." dedi.

'Sosyal projelere devam'

İlçe Kadın Kolları Başkanlığı olarak sosyal projelere ağırlık vereceklerini ifade eden Yıldız, "Okulların açılma dönemi her çocuğun heyecanla beklediği günlerdir. Ancak her çocuğumuz ailelerinin içinde bulunduğu imkansızlıklar nedeniyle bu heyecanı doyasıya yaşayamıyor. İşte bu aşamada biz devreye girmek istedik. Onları rencide etmeden yardımın esaslarına uygun bir şekilde, ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ve ailelerine ulaşmak. Onlara 'Sen de gülümse' demek istedik. Geçmişte birçok insanın kitap veya defter alamadığı için eğitimine devam edemediğini çok iyi biliyoruz. Biz de Kadın Kolları olarak eğitim alanında sosyal sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz. Eğitime destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2018, 08:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472