banner480

AK Parti Teşkilatları, Türkiye’nin İkinci Kurtuluş Mücadelesini Anlattı

AK Parti Teşkilatları, Türkiye’nin İkinci Kurtuluş Mücadelesini Anlattı
banner269
AK Parti Çine İlçe Başkanlığı Nisan ayında yapılacak olan Anayasa Değişikliği Referandumu için düğmeye bastı.

Aydın Ak Parti il ve Çine ilçe Teşkilatı, Anayasa Değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı sistemini anlatmak için Çine Halk Kütüphane toplantı salonunda mahalle ve sandık başkanlarıyla buluştu. AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, bütün dönem yapılan çalışmaların sonucu, ürünün hasadının yapıldığı gün sandıkta alınacağı ve seçimin sandıkta kazanılacağına inanan bir teşkilat olduklarını, referandumun sonucu Türkiye’nin ikinci bir kurtuluş mücadelesi olacağını söyledi. Toplantıya AK Parti Aydın İl Teşkilatı ve Çine İlçe Teşkilatı Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle ve sandık başkanları katıldı.

Ülkemiz, Milletimiz ve Çocuklarımızın İçin Evet

Tarihsel bir sürece doğru adım adım yaklaşıldığın söyleyen AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun, “Referandum sürecine doğru gidiyoruz. Referandum süreci Nisan aylarının başlarında gibi gözüküyor. Amacımız bu süreçte ısınma turları, Referandum süreci ve maddeleri hakkında yavaştan bilgilendirmeler. Teşkilatlar olarak kendimiz, biz bu konulara inanmalıyız, referandumun maddelerini iyi anlamalıyız. Çünkü bu tarihsel süreçte hepimize çok büyük yükler, çok büyük görevler düşüyor. Herkes bulunduğu mahallede konuya hakim olursa iyi anlatırsa herkese iyi anlatabilirsek, anayasadaki değişiklikler, gerçekten hiçbir manada muhalefetin bir bardak suda fırtınalar kopardığı gibi bir şey yok.  Ülkemizin, milletimizin hayrına, çocuklarımızın geleceği, vatanımızın geleceği açısından hayırlı maddeler milletimiz tarafından oylanacak. Muhalefetin yaptıklarını görüyorsunuz, millete gitmekten her zaman korkuyorlar. Biz baştan beri her zaman millete inanmışız, her başımız sıkıştığında millete gitmiş ve danışmışız bu böyle devam edecek inşallah. Yaşanacak olan süreç vatanımıza ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

“Oy Kullanan Seçmenin Röntgenini çıkaracağız”

Seçimi sandıkta kazanılacağına inanan bir teşkilat oldukları belirten AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, “17 İlçemizde yaptığımız gibi Çine’de de mahalle ve sandık başkanları ile toplamızı yapmak için buradayız. Seçimi sandıkta kazanılacağına inanan bir teşkilatız. Bütün bir dönemin çalışma ürünlerinin hasadının yapıldığı gün sandıkta her hangi bir sıkıntı yaşamak istemiyoruz. Sandıklarımızdaki eksikleri yerinde tespit etmek, varsa da tam yapan arkadaşlarımıza teşekkür etmek, onların çalışmalarına destek vermek için bir fiil arazide bu çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Referandum sürecinde yapacağımız çalışmalar çok önemli. Özellikle siz mahalle ve sandık yönetimlerinin yapacağı çalışmalar çok önemli. Kalan süreçte varsa hala mahalle ve sandık yönetimlerinde eksiği olan arkadaşlarımız bunlarında en geç Ocak ayı sonuna kadar tamamlanarak referandum günü sandıktan kaynaklanan herhangi bir sıkıntı yaşamamak adına biz bütün ilçelerimizi ve birimlerimizi, mahallelerimizi tek tek dolaşıp bu çalışmalarımızı tamamlamaya gayret ediyoruz. Efeler İlçemizle başladık, öncelikle merkez mahallelerden bir çalışma yaptık, daha sonra Bozdoğan, Nazilli ve bugün Çine’deyiz. Ay sonuna kadar tüm ilçelerimizde bu toplantıları yapmayı planlıyoruz. Sandıklarımız 9 kişilik yönetim kurullarından oluşuyor, 3 ana kademeden, 3 kadın kollarından ve 3 tane de gençlik kolları yönetiminden oluşması gerekiyor. Her sandıkta AK Partili 9 kişilik yönetim kurulu var. Çine’de 155 sandığımız var. AK Parti Çine Teşkilatı 155 sandıkta 9’ar kişi görevlendirdiği bin 395 kişi sadece seçim günü sandık başlarında görev yapacak kişiler, bunlar görevlerini sadece seçim günü değil seçim öncesi de görev yapacaklar. Sandık yönetim kurulu başkanı yönetimi toplayacak, bir sandıkta ortalama mahallenin yoğunluğuna göre 3 yüz kişi oy kullanıyor kabul edelim. 9 kişilik yönetim sandıktaki oy kullanan seçmenlerin hepsini ismen tespit edecek, öncelikle üyelerimizi ayıracak, ardından bize yakın olanları tespit edecek ve ziyaret edilmesi gerekenleri ziyaret edecek, bizim ziyaretimiz işe yaramayıp ilçe başkanı ziyaret etmesi gerekiyorsa başkan ziyaret edecek, sandığımızda oy kullanan seçmenin hepsinin röntgenini çıkaracağız” diye konuştu.

“AK Parti’nin Ankete İhtiyacı Yok”

AK Parti Teşkilatları anketörlerimiz sahalarda mahalle ve sandık başkanlarımız diyen Özmen, “Seçimden bir hafta öncede bütün sandık başkanları gelecekler ilçe başkanımıza benim sandıktan şu kadar evet, şu kadar hayır çıkacak. Bu çalışma neticesinde bu sonuç tespit edile bilir mi? Edilebilir. Bizim başka bir ankete ihtiyacımız var mı? Yok. Bizim en iyi anketörlerimiz alanda mahalle ve sandık başkanlarımız. Onun için bu yapıyı sağlıklı bir şekilde tesis etmek zorundayız. Bütün çalışmalarımız ve ziyaretlerimizin temelinde bu yatıyor. Sadece seçim döneminde sandığın başında bekleyen arkadaşlar olarak değil, seçim haricindeki dönemde de o mahallede, o sandıkta ölen, kalan, düğüne, askere giden kim varsa tek tek tespit edilecek, bunların çalışması önceden yapılacak. AK Parti Teşkilatı’nın çalışmasının temelinde bu yatıyor. Tabanda sandık ve mahalle başkanları görevlerini yerine getirecekler, ilçeden o mahallenin sorumlu arkadaşımız her Çarşamba mahalledeki toplantıya katılacak. Mahalle Başkanı arkadaşımızda Perşembe günü sandıklarının toplantılarını yapacak. Pazartesi akşamları il yönetimi bütün Türkiye’de bu böyle, Salı günü akşamları 980 ilçesinde ilçe yönetim kurulu toplantıları yapılıyor, Çarşamba günü akşam bütün Türkiye’de mahalle yönetim kurul toplantıları yapılması gerekiyor, Perşembe günüde sandık yönetim kurulu toplantıları yapılması gerekiyor. Mahallelerimiz toplantı yapmaya başladılar, özellikle büyük ilçelerimizde hamdolsun her hafta toplantısını yapan mahallelerimizin sayısı artmaya başladı.  Efeler merkezde bütün merkez mahallelerimiz haftalık toplantılarını yapıyor. Nazilli, Kuşadası, Didim, Çine’de de bu toplantılarımız artmaya başladı, inşallah artarak yapılmaya devam edecek.”

“Referandum, Türkiye’nin Tarihi Bir dönüm Noktası”

Tüm millet olarak Evet oylarının Aydın’da fazla çıkarmak için gece gündüz demeden çalışılması gerektiğini söyleyen Özmen, “Çok büyük hedeflerimiz var. 2023’e yürüyeceğiz diyoruz, 2053’e yürüyeceğiz diyoruz, 2071’e ilerleyeceğiz diyoruz Sayın Cumhurbaşkanımız meydanlarda çıkıyor PKK’sı, DAEŞ’ı, PDY’si ne varsa topunuz birden gelin diyor, topunu birden karşılamak içinde çok ciddi çalışma yapmamız gerekiyor. AK Parti’nin ana omurgasını teşkilatının tabanının çok ciddi bir şekilde birbirine kenetlenip sonuca odaklanarak çalışması gerekiyor. Bu bakımdan biz mahallede toplansak, biz sandıkta toplansak ne olur diye demeyin. Siz eğer görevinizi yaparsanız emin olun her şey daha iyi olur. Eskilerin anlattığı bir hikaye vardır bir mıh bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir komutanı, bir komutan bir orduyu kurtarır, bir ordu da bir milleti kurtarıyor. Yaptığınız işe bu gözle bakın. Yaptığınız vazife önemli bir vazife, Türkiye’nin tarihi bir dönüm noktası. Sizlerden isteğimiz şu kalan iki buçuk aylık sürede bütün mahalle, sandık başkanı, yönetim kurulu veya görevi olsun olmasın bütün AK Partililer hatta AK Partili olmasa bile Türkiye’nin geleceğini düşünen tüm arkadaşlardan bizim bir istirhamımız var evet oylarını Aydın’da da hayırdan fazla çıkarmak için gece gündüz çalışalım. Bir oy bir oydur, şuna da gitmeye gerek yok demeyin. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi ikinci bir kurtuluş mücadelesidir. Seferberlik ilan ettik diyor Sayın Cumhurbaşkanımız bu boş bir laf değil arkadaşlarımız. Seferberliğin gereğinde ne yapmak gerekiyor, yerine getirmek gerekiyor. Resmi referandum takvimi işlemeye başladığında inşallah Aydın’ın 700 mahallesini ikişer, üçer kere harmanlamak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Bizim elimiz, ayağımız, gözümüz sizsiniz. AK Parti’yi savunacak, değerlerine sahip çıkacak olan, inandığı değerlerin sandıktan da sonuca yansıması için çalışacak olan, gayret edecek olan sizlersiniz. Hepimiz adeta Recep Tayyip Erdoğan, Binali Yıldırım gibi gayret etmek zorundayız. Siz akşam yatarken onlar hala bir yerlerde çalışmaya yapıyorlar. Bu bakımda bizimde Türkiye’nin bu büyük yürüyüşü gerçekleştiren kadroya ayak uydurmamız gerekiyor. Zaman çalışma zamanı, zaman mazeret üretme zamanı değil. Bütün kırgınlıkları, küskünlükleri bir tarafa bırakacağız. Hepimiz referandum sonucuna odaklanmak zorundayız. Bu gün bir ve beraber olmak ve sonuca odaklanma zamanı. Türkiye’nin önümüzdeki 100 yılının tarihinin yazılacağı bir döneme dek geliyor. Büyük Türkiye’nin inşasına katkıda bulunmak herkes için bir şereftir” ifadelerini kullandı. 






Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472