banner488

AK Parti köylerde ev ziyaretine başladı

AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celalettin Kocamaz ve beraberindeki partilileri, Kahraman Köy’deki tüm evleri tek tek ziyaret ederek önümüzdeki yerel seçimler için destek istedi.

AK Parti köylerde ev ziyaretine başladı
banner496

Seçim çalışmalarını hızlı bir tempo ile sürdüren AK Parti Çine İlçe Teşkilatı ve Kadın Kolları Başkanlığı, Kahraman Köy’deki evleri bir bir ziyaret edip, vatandaşlarını halini hatrını sordu ve önümüzdeki yerel seçimlerde partilerine destek istediler.

AK Parti Çine Belediye Başkanı Kocamaz’ın köydeki evlere yönelik gerçekleştirdiği ziyaretlere, AK Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Özkaya ve parti yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri ve AK Parti Çine Belediye Meclis Üyesi adayları da eşlik etti.

Ziyaret edilen köydeki evlerde vatandaşlara, “Köylerimizle birlikte kalkınacak bir Çine için desteklerini bekliyoruz” diyen Çine Belediye Başkan Adayı Kocamaz’ın bu sürpriz ziyareti köylüler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Ziyaret ettiği evlerde seçmenlerle kısa süreli sohbet ederek, talep ve önerilerini dinleyip hal hatır soran Kocamaz, “Çine’de bize, Büyükşehir için de Çinemizin evladı Mustafa Savaş’a desteğinizi esirgemeyin” dedi.

Kocamaz ve beraberindeki partilileri yaklaşık 1.5 saat süren ziyaretten sonra Çine’ye döndüler.







Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2014, 21:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472