banner488

AK Parti Karpuzlu Teşkilatı “Evet” İçin Sahada

AK Parti Karpuzlu Teşkilatı “Evet” İçin Sahada
banner496
AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanlığı referandum çalışmalarını hızlı bir şekilde yürütüyor. 16 Nisanda yapılacak Referandumda Karpuzlu’nun sandığından evet oyunun çıkması için AK Parti Karpuzlu İlçe Teşkilat üyeleri akşamları mahalle kahve ve ev ziyaretleri toplantılarında vatandaşın neden evet demesini istediklerini anlatıyorlar.

Startı verilen referandum çalışmalarının yoğun tempo harcayan AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Süleyman Taner Çakar,  İlçe Kadın Kolları Başkanı Hanife Yıldız ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erdoğan Ünlü ve yönetimi mahalle kahvelerinde ve ev ziyaretleri ile hızlı bir şekilde yürütüyor.

AK Parti İlçe Başkanı Taner, “Saha çalışmalarını elimizden geldikçe yoğun bir şekilde yürütmeye çalışıyoruz. Vatandaşın aklında Anayasa Değişikliğine ve Başkanlık Sistemine dair soru işaretleri kalsın istemiyoruz. Elimizden geldikçe neden EVET demeleri gerektiğini anlatmaya çalışıyoruz.  Referandum gününe kadar bu yoğun çalışma tempomuza devam edeceğiz kapı kapı, mahalle mahalle gezerek Karpuzlu halkını bu konuda bilgilendireceğiz” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı S. Taner Çakar, “Referandumda toplam 18 anayasa maddesinin değişikliği halk oylamasına sunulacak ve milletin görüşü alınarak bu değişiklik halkın iradesi ile yapılacaktır. Değişiklik yapılması halk oyuna sunulacak olan maddelere bakıldığında değişiklik yapılması düşünülen kanun maddeleri güçler ayrılığını daha sağlam hale getirebilmek Türkiye’nin bundan sonra yeni bir koalisyon batağına sürülmesini engellemek, cumhurbaşkanının yasal sorumsuzluğunu ortadan kaldırmak, yürütmede çift başlılığa son vermek ve kalıcı siyasi istikrarı sağlamaya yönelik değişikliklerden ibrettir. Söz konusu maddelerin içeriklerine ön yargısız ve objektif olarak bakıldığında bu değişikliğin ne kadar zaruri olduğu anlaşılacaktır. Devletimizin yönetim şekli rejim Cumhuriyet’tir. Anayasada sadece hükümet şekli değişmektedir.” diye konuştu.



















Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2017, 18:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472