banner488

AK Parti Karpuzlu İlçe Teşkilatı Mazbatasını Aldı

AK Parti Karpuzlu İlçe Teşkilatı Mazbatasını Aldı
banner496

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen AK Parti Karpuzlu 7. Olağan Kongresi’nde İlçe Başkanı Akif Aydoğdu ve yönetimi mazbatasını aldı. Başkan Aydoğdu, “Mazbatasını alarak “Durmak yok, yola devam” dedi.

AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Akif Aydoğdu yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çine İlçe Seçim Kuruluna giderek mazbatasını teslim aldı. Çıkışta açıklama yapan Aydoğdu, sorumluluk bilinciyle hareket edeceklerini dile getirdi. Aydoğdu, “Bilen, ekip ruhuyla hareket edeceklerini ifade ederek, “Allah bu yeni görevimizde bizlere mahcubiyet yaşatmadan hakkıyla ifa etmeyi nasip etsin. Yeni yönetimimizle birlikte çok yoğun bir şekilde yerel seçimlere hazırlanacağız. Yönetim kurulumuza ait mazbatayı bugün aldık. Yeni Yönetimimiz İlimize, ilçemize ve partimize hayırlı uğurlu olsun. Rabbim utandırmasın inşallah, Allah hayırlı etsin. Durmak yok, yola devam” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
İsa TAĞA
İsa TAĞA - 4 yıl Önce

Yerel seçimlere hazırlanacağız derken cumhur ittifakının belirlediği adayı bir bütülük içindemi çalışacaklar yoksa teşkilatın belirlediği adayı beğenmezlerse kendileri başka adaymı çıkaracaklar.saygılar

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472