banner488

AK Parti İlçe Yönetiminden MHP’ye İadeyi Ziyaret

AK Parti İlçe Yönetiminden MHP’ye İadeyi Ziyaret
banner269

AK Parti Çine ilçe yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Çine ilçe teşkilatına iadeyi ziyarette bulundu. Başkanlar, Cumhur İttifakının başarısı için omuz omuza çalışacaklarını ifade etti.

AK Parti Çine İlçe Başkanlığına atanan Mithat Burhan Kandemir ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. MHP yöneticilerinin daha evvel gerçekleştirdiği ziyarete karşılık olarak gerçekleşen ziyarette AK Partili yöneticiler, MHP ilçe Başkanı Kazım Oluç ve parti yöneticileri tarafından parti binasında karşılandı.

Cumhur İttifak’ının Çine’de daha güçlü olacağını söyleyen AK Parti Çine İlçe Başkanı Mithat Burhan Kandemir, “AK Parti İlçe Başkanlığı görevine atandığımızda MHP Çine İlçe Teşkilat Başkanı Kazım Oluç ve yönetim kurulu üyeleri bizleri ziyarette bulundu. Bizlerde iadeyi ziyaretlerimize devam ediyoruz. İlçemize daha fazla nasıl hizmet verebiliriz diye istişarelerde bulunduk. 2023 yılı hedefimize doğru Cumhur İttifak’nın daha güçlü, birlik ve beraberlik içinde omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyaretten dolayı memnunluk duyduklarını belirten MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, “AK Parti Çine İlçe Başkanlığına atanan Burhan Kandemir ve yönetim kurulu üyelerine bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizler Çine’de iki parti tek ses bir şekilde Çineli vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek, onların dertlerini en iyi şekilde ilgili makamlara iletmek için, Genel Başkanlarımızın sağlamış olduğu Cumhur İttifak’ı Çine’de de en iyi şekilde sürdüreceğiz. Birlik Beraberlik içinde Çine halkımıza en iyi şekilde hizmet edeceğiz. İnşallah Çine’miz daha güzel olacak” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472