banner488

AK Parti Çine Teşkilatı Bayramlaştı

AK Parti Çine Teşkilatı Bayramlaştı
banner269

AK Parti Çine İlçe Teşkilatı Ramazan Bayramının ilk günü düzenlendiği programla, AK Parti Aydın Milletvekilimiz Mustafa Savaş hemşerileri ile bir araya gelerek bayramlaştı. Vekil Savaş 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanlığı ve meclise en fazla vekil göndermek için destek istedi.

AK Parti Çine İlçe Teşkilatının düzenlendiği bayramlaşma programı Taksi Durağı Merkez Kahvehanesi’nde ve Akçaova’da yoğun kalabalıkla coşkuyla gerçekleşti. AK Parti Aydın Milletvekili MKYK üyesi Mustafa Savaş, Milletvekili Adayı Ya Semi Sarıçiçek, AK Parti Aydın Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde, AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız, Gençlik Kolları Başkanı Cemal Çakır, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, partililer ve çok sayıda vatandaş bir araya gelerek bayramlaştı.

“Onlar, AK Parti’yi Daha Tanıyamamışlar”

AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, bayramlaşma programına katılan misafirlere teşekkür ettiği konuşmasında, “24 Haziran seçimlerine yaklaştık. Cumhurbaşkanlığı ile ilgili Cumhur İttifak’ına aday olan ve 16 yıldır bu ülkeyi yöneten Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ının bu seçimlerde tekrar milletimizin desteği ile zaferle çıkması için bütün AK Partili Gönültaşlarımızı çalışmalarında yoğunlaşması gerekiyor. Seçim günü dahi sahaları boş bırakmadan üzerimize düşen sorumlulukları sonuna kadar yerine getirmek zorundayız. Çine olarak Aydın’da daha güçlü temsil ediliyoruz. Milletvekili Aday listemizin 1. Sırası Çine’li Abimiz ve iki buçuk yıldır Çine’ye ve Aydın’a hizmet eden, birçok projeyi hayata geçirmek için gece gündüz çalışan vekilimiz Mustafa Savaş Abimiz. Bu nedenle hepimize büyük bir sorumluluk düşmektedir.24 Haziran akşamı hayırlı bir sonuçla bu birinciliği hepimiz taçlandırırız. Şanlıurfa Şuruç’ta AK Parti Teşkilatlarına, hain PKK Terör örgütü tarafından yapılan saldırıyı kınayarak lanetliyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Ordumuz terörle mücadelede sonuna tadar durmadan çalışıyor. Ordumuza da Allah yar ve yardımcıları olsun. Özellikle CHP İlçe Başkanı tarafından, ‘AK Parti ve Çine’li Milletvekilimiz Mustafa Savaş tarafından Çine’ye kazandırılmaya çalışılan hizmetler’ konusunda panik havasında garip garip açıklamalar yapıldı. Söz verilen bütün vaatler bir bir yerine getirilirken, bunlar kendi beceriksizliklerini, yapamadıkları hizmetleri örtbas etmeye gayreti olarak yorumluyorum. Seçim çalışmalarımızda bütün mahallelerimizi gidip ziyaret ettik, gelen şikayetlerin yüzde 90 hep belediyelerin yapamadığı hizmetler konusunda oldu. Hizmet getirilmedi diye lanse etmeye çalışılıyor. Çine’deki projelerin hepsi bir bir yapılıyor. Onlar AK Parti’yi daha tanıyamamışlar. AK Parti ve Aydın Milletvekillerimiz ne söz verdiyse bu güne kadar hepsini yerine getirdi. Yaparsa AK Parti yapar. Güçlü bir hükümet, meclis ve güçlü bir Türkiye için onlara inat ‘Devam’ diyoruz inşallah. Hepinizin bayramını tebrik ediyorum, Allah tekrarını nasip etsin. Ülkemizin ve milletimizin birliğini, beraberliğini, huzurunu, refahını ve güvenine inşallah vesile olsun bu bayram” dedi.

“Her Bayram Yeni Bir Diriliştir”

Büyük sevgi ve coşku ile bayramınızı kutluyorum diyen, AK Parti Aydın 8. sıra Milletvekili Adayı Ya Semi Sarıçiçek, “15 gündür seçim çalışmaları için sahadayım. Çalışmalarda arkamızdaki bir abla, ‘holdingin patronunun oğlu olursa 23 yaşında vekil adayı olur’ demiş. Bunu düşünen milletimi hor görmüyorum. Yıllardır biz ötelendik, dışlandık. Milletin garip gureba çocuğu devlete talip olamadı. Ben Nazillili arıcı Mustafa'nın oğluyum. Devletimin bursu ile okudum. Allah nasip etti, ADÜ Tıp'ı kazandım yine devletimizin yurt imkanları ve burs imkanlarıyla okudum. 18 yıldır okuyorum, her defterin kitabın başına geçtiğimde şu andı içtim, beni büyüten devletimi bende büyütmezsem namerdim. İnşallah Allah nasip ederse, her nefesimi cebime koyduğunuz 1 lirayı Bin lira yapmak için çalışacağım. Suruç'ta şehit edilen AK Partili abilerime Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Ölümden korkmayanları öldürerek hiçbir yere varamazsınız. Her bayram yeni bir diriliştir. Bu gün tekrardan dirilme, kuvvet bulma birlik ve berberlik günü. Biz sevilmek için varız, sevilmenin yolu da sevmekten geçiyor. Birbirinize daha sıkıca sarılın, milletimizi ve devletimizi hep birlikte büyüteceğiz" ifade etti.

“Tarih Yazacağız”

24 Haziran’da da ikinci bayramı kutlayacaklarını belirterek hemşerilerinden destek isteyen AK Parti Aydın Milletvekili MKYK üyesi Mustafa Savaş, “Gittiğimiz her yerde coşku, heyecan ve umut var. Biz dört tamam beşe gidiyoruz beşe. Biz Aydın’da ve Çine’de bir tarih yazacağız. 24 Haziran akşamı bir başarı hikayesi yazılacak. Türkiye’yi kaos, krizler, darbelerin sonucunda bir yönetim sistemi parlamenter sistem vardı. O yönetim sisteminden kurtaracak olan istikrar ve güven ortamına kavuşturacak olan Cumhurbaşkanlık Hükümet sistemini oylamak için sandığa gidiyoruz. Hem Cumhurbaşkanını hem de 600 tane milletvekilini seçeceğiz. Seçeceğimiz Cumhurbaşkanı güçlü, hesap veren, kontrol edilebilen, hızlı icraat yapan bir Cumhurbaşkanı olacak. O Cumhurbaşkanı ile büyük ve güçlü Türkiye yoluna devam edecek. Aynı zamanda bağımsız ve tarafsız bir yargı oluşacak. Güçlü ve büyük Türkiye için bir milat, vatanımıza sahip çıkma adına 24 Haziran çok önemli bir gün. Bu dava mazlumların yanında olma davası, bu dava milletin iktidar olma davası, bu dava eli kanlı demokrasi düşmanlarına karşı koyabilme davası, bu dava tek millet, tek vatan, tek devlet ve tek bayrak savasına sahip çıkma davası. 15 Temmuz'da bu millet vatanını kurban vermedi, bu millet Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıktı. Bir destan, bir tarih yazılacak. Tarihi kaybedenler yazamaz, kazananlar yazar. 2002’de yiğit, cesur adam, adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan güzel başlangıç yapmıştır. İşte o güzel başlangıca bu milletimiz ‘Devam, Devam, Devam’ diyecek. Geçen sene millet ben ülkemi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile yönetilmesini istiyorum diye ‘Evet’ dedi. Cumhurbaşkanını ben seçeceğim dedi. Aziz milletim, ‘Ben artık istikrar istiyorum, artık IMF'ye avuç açan bir Türkiye istemiyorum, zenginleşen, büyüyen bir Türkiye’de yaşamak istiyorum, ben bu coğrafyada sözü geçen bir vatandaşı olmak istiyorum’ diye ‘evet’ dedi. Sözde Millet İttifak’ı var. Kendi aralarında güç birliği yapan CHP, HDP, İYİ Parti, Saadet Partisi bunların tek derdi Recep Tayyip Erdoğan. Ülkeyi kurtarmak, kalkındırmak, geliştirmek, 100 yıl sonra Türkiye’nin nerede olması gerektiği le ilgili bir dertleri yok. Tek dertleri Erdoğan'ı iktidardan uzaklaşsın ve AK Parti'yi iktidardan düşsün, ülke ne olursa olsun. Güç birliği yapan guruplarla birlikte şer odakları küresel güçler de bunlara yandan destek veriyor. Çünkü Erdoğan doğruları söylüyor, çünkü Erdoğan adam gibi adam. Bu güne kadar çok büyük işler yaptık. Dünyada 10 tane yapılan büyük projelerden 6'sı Türkiye'de yapıldı. Hala daha yapılmaya devam ediyor. Bunların devam etmesi lazım. Bu başarı hikayesini çekemiyorlar. Ama biz yolumuza güçlü bir şekilde devam edecek ve dünyada sözü geçen bir ülke olacağız. Şuruç’ta AK Parti Teşkilatlarına, alçaklar tarafından yapılan hain saldırıyı kınayarak lanetliyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, yakınlarına sabırlar diliyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472