banner488

AK Parti Çine İlçe Teşkilatı TBMM'de

AK Parti Çine İlçe Teşkilatı TBMM'de
banner496
AK Parti Çine Teşkilatı İlçe Başkanı Mehmet Tosun, Türkiye Büyük Millet Meclisini ziyaret etti. AK Parti İlçe Teşkilatı, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığının organize ettiği Milli Enerji ve 101 Yerleşim Yerine Doğalgaz Hizmete Alım törenine katıldılar. AK Parti’nin Çine’ye getirdiği Doğalgaz için Başkan Tosun, “AK Parti söz verdimi yapar” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız ve 20 kişilik ekiple, TBMM’de Aydın AK Parti Milletvekilleri Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz ve Mustafa Savaş ile bir araya gelerek Çine’nin gelişmesi ve sorunların çözümü hakkında istişarede bulundular. İlçe Teşkilat mensupları önce Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşma yaptığı grup toplantısına katıldı ardından Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığının organize ettiği Çine İlçe Teşkilatı’nın da davet oldu Cumhurbaşkanlığı Küllüye’ sindeki Milli Enerji ve 101 Yerleşim Yerine Doğalgaz Hizmete Alım törenine katıldılar.

“Teşekkürler AK Parti”

AK Parti’nin Çine’ye getirdiği Doğalgaz Yatırımını taçlandırmak adına Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığının törenine katıldıklarını belirten AK Parti Çine Teşkilatı İlçe Başkanı Mehmet Tosun, “AK Parti söz verdimi yapar” dedi. Başkan Tosun, “AK Parti Çine İlçe Teşkilatı ana kademe, yönetim kurulu üyeleri ve Kadın Kolları Başkanımız ile Türkiye Büyük Millet Meclisinde, milletvekillerimizi ziyaret ettik. Vekillerimizle Çine’de yapılan ve yapılacak olan yatırımlarımız ile ilgili verimli ve detaylı görüşmelerimiz oldu. AK Parti grup toplantısına katılar Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın güncel konulardaki konuşmasını dinleme imkanı bulduk. Çine’mize Doğalgaz getirilerek hizmet verilmeye başlanmıştı bunu taçlandırmak için Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığının organize ettiği Çine İlçe Teşkilatı’nın da davet oldu Cumhurbaşkanlığı Küllüye’ sindeki Milli Enerji ve 101 Yerleşim Yerine Doğalgaz Hizmete Alım törenine Milletvekilimiz Mustafa Savaş ile birlikte katıldık. Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın ve Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımızın konuşmalarını dinledik. Çine’ye Doğalgazın kazandırılmasında başta  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan a, Başbakanımız Sayın Binalı Yıldırım’a, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Sayın Berat Albayrak’a, Botaş Genel Müdürlüğüne, EPDK 'na, Aydın Milletvekillerimize, Enerya firmasına, İlçe Belediyesine, emeği geçen tüm kesimlere ve bürokrasiye ilçe halkımız adına teşekkür ediyoruz. AK Parti olarak bir sözümüzü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. AK Parti söz verdi mi yapar. Teşekkürler AK PARTİ” ifadelerini kullandı.





















Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2018, 08:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472