banner488

AK Parti Çine İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Çine İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
banner496

AK Parti Çine İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çine İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Parti Binası Toplantı Salonu'nda yapıldı. Toplantıya AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, İl Başkan Yardımcısı Uygur Çetin ve partililer katıldı. AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, 2019 yerel seçiminde Cumhur İttifakı’nın adayı seçimi kaybetmediğini, Çine’nin kaybettiğini söyledi.

“Bu davanın emrindeyiz

Cumhur İttifakı’nın adayı seçimi kaybetmediğini belirten AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, “Barış planı harekatında bombalı suikast sonucu vefat eden askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Kahraman ordumuzu hem Suriye'de, Güneydoğu Anadolu'da Irak'ta Libya'da muzafferiyetler diliyorum Allah yar ve yardımcıları olsun. Yerel seçimler hepimizi çok üzdü çok az bir farkla 417 öyle belediye Başkanlığı seçimini kaybettik Aslında Cumhur İttifakı’nın adayı seçimi kaybetmedi Biz şöyle düşünüyoruz ve inanıyoruz Çine kaybetti. Arada geçen 9,5 aylık dönemde de ondan önceki 5 yıllık dönemde şu anda mevcut belediye yönetiminin performansını görüyorsunuz. Hiçbir yerde hiçbir şekilde hizmet yok. Bekliyorlar hala daha vaatler. Büyükşehir Belediye Başkanı geçenlerde geldi, işte Kültür Merkezi yaptıracağız şunu yaptıracağız bunu yaptıracağız, yönetim onlarda. Bizler Allah'a şükür bugüne kadar vermiş olduğumuz bütün sözleri yerine getire getire geliyoruz. Birçok konuda mesela, tapu mağdurları, doğalgazdı, Hükumet Konağı hızlı bir şekilde ilerliyor. Önümüzdeki süreçlerde vermiş olduğumuz projeler noktasında vekillerimizle birlikte birçok konuda son noktalardayız. Hepsi bir bir yapılacak. O konuda kalbimiz çok rahat. Cumhurbaşkanlığımız tarafından 7. Olağan Kongre sürecimiz başlatıldı. Delege seçimlerimizi tamamladık. Çine AK Parti tarihinde görülmemiş bir katılımla bin 80 kişinin oy kullanmasıyla delege seçimlerini yaptık. Partimize olan teveccüh ve inanç hızlı bir şekilde çoğalarak devam ediyor. Bu inançla şimdi bitiremediğimiz işi 2024 yılı seçimlerinde belediyeyi alarak bitireceğiz. Hepimizin gayreti ile. Şahsım adına yaptığı basın açıklamasından sonra aday adayları arkadaşlarımız çıkmaya başladılar. Genel Merkezimiz bir karar verecekler. Mart ayı içerisinde olacak olan kongremizi yine birlik ve beraberlik içerisinde daha da güçlenerek ve büyüyerek tamamlayacağız. Hangi arkadaşımız gelirse gelsin, görev alan arkadaşlarımız dışında, görev almayan arkadaşlarımızla birlikte bu davaya nasıl katkı sağlayabilirizi, düşünerek ona göre çalışmalar yapmalıyız. Bizler bu davanın insanlarıyız, olmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde göstermiş olduğu hedeflerde aynı şekilde, azimle, kararlılıkla devam edeceğiz. Bu davanın her zaman emrinde olacağız. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim” diye konuştu.

“Kendimize sahip çıkacağız”

AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, “2004 yılından bu güne kadar partimizin grafiği Çine’de yükselerek ilerledi. Son seçimde kafa kafaya giden bir seçim geçirdik. Çine'de teknik bir hata mı ne oldu ise aday 417 oy ile kaybetti. Bunun araştırılması lazım. Genelde lokomotif Mustafa Savaş’ın memleketi. Onun burada önde olması lazımken arkada kaldı. Bir daha ki seçimde birlik beraberliği bozmazsak, seçim yüzde yüz bizim olur. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Sen, ben, o dersek geldiğimiz noktaya geriye döneriz. Süreci iyi yönettiğimiz taktirde 2024 seçimlerinde Çine AK Parti olur. Çine AK parti olursa Büyükşehir’e AK Partili olur. Bu günkü hesapta bizim Büyükşehir’i almamız gerekiyordu. Seçimde hiç alakasız olan partiler bir araya geldi. İyi Parti MHP kökenli parti, http kumandası Amerika’da olan bayrakla, milletle derdi olan Türkiye’yi bölmeye parçalamaya çalışan PKK’nın uzantısı oldu. Bunları bir el bir kuvvet bir araya getirdi ve vatandaşımızla birleştirdi. Aydın’da olduğu gibi İstanbul’da olduğu gibi farklı sonuçlar aldık. Türkiye’nin geneline baktığımızda AK Parti birinci parti. Bu ittifak ne kadar sürür. 2024 seçimlerinde bizde kendi düzenimizi kurmak zorundayız. Biz kendimize sahip çıkacağız.”

“Böyle bir dünya yok”

Milletvekili Posacı, "Altın çağı yaşatıyoruz diyorlar ancak Aydın'ın alt yapısı hat safhada. Her konuda çevreciyim diyor maalesef arıtmaları çalışmıyor. Kaynakları doğru kullanmıyor. AK Parti iktidarı Büyükşehir'lere büyük güç ve yetkiler verdi. Hanımefendi çevreciymiş görüntüsü vermeye çalışıyor. Kaynaklar israf ediliyor. Umurlu'da benim bıraktığım belde yarım kalan kanalizasyonu bitiremediler, arıtması her şey hazır ben bıraktım parası da hazır ihaleye çıkamadı. Her gün o suyu kurutma kanalına oradan da Menderes'e akıtıyor. Çevre örgütleri bunu görmüyor mu, ben anlamıyorum. Devletimiz elinden geldiğince bütün görevini yapmaya çalışıyor. Suriye'de, Irak'ta yaptığımız mücadeleleri hepimiz şahidiz. Sayın Erdoğan sayesinde artık Türkiye bu coğrafyada oyun kuran bende varım diyebilen bir ülke konumuna geldi. Artık silahına varana kadar kendimiz üretebiliyoruz. Türkiye evde hastasına bakıyor, hastasına ilaç alıyor, fakirine destek veriyor. Çiftçisine destek veriyor, zaman zaman sıkıntılar oluyor ama önümüzdeki günlerde üreticimizi çok sevindirecek gelişmeler yaşayacağız. Türkiye kendine yetebilen bir ülke. İthalat sorununa da çare bulacağız, bu süreci hep birlikte görecek ve yaşayacağız. Şer İttifakı’nın tek dertleri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gitsin de kim gelirse gelsin, ülke ne olursa olsun mantığı ile hareket eden bir grup. CHP, HDP, Saadet Partisi bunların hepsinin dünya bakışları farklı ama tek engelli Recep Tayyip Erdoğan olarak düşünüyorlar, O yıkılsın odan sonra kim gelirse gelsin. Böyle bir dünya yok Allah uzun ömür versin Cumhurbaşkanımıza” ifadelerini kullandı.

“Destekler yatacak”

Vekil Rıza Posacı son olarak çiftçilere müjdeyi verdi,” 2018 yılına ait ödenmeyen buzağı desteklemelerinin ay sonuna kadar yatırılacak. Ocak ayının sonunda uzun süreli beklenen destek nüfus kayıtlarının son rakamlarına göre hesaplarınıza yatacak” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472