banner488

AK Parti Çine İlçe Başkanı Tosun, “CHP'liler Rahat Olsun”

AK Parti Çine İlçe Başkanı Tosun, “CHP'liler Rahat Olsun”
banner496

AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, CHP’lilerin basında yer alan eleştirilerine cevap verdi. Başkanı Tosun, CHP’lilerin gündemi meşgul etmek için ‘16 yıldır iktidardasınız Çine’ye ne yaptınız?’ sorularına “CHP’liler bu konuda rahat olsun” dedi.

"Her şeyden önce CHP’lilerin partimizin 16 yıllık iktidarı döneminde Çine’de yapılan hizmetlerden, yatırımlardan veya projelerden bilgisinin olmadığını, takip noktasında yetersiz kaldığını görüyoruz" diyen Tosun, "İktidarımızla 16 yıldır halkımızın huzuruna alnımız ak, başımız dik ve hizmet aşkıyla devam etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Vatandaşlarımızın her platformda bizlere gösterdiği teveccüh ve teşekkür, bizleri öylesine motive ediyor ki gücümüze güç katıyor. Gece gündüz onların hizmetine biran bile durmadan koşturuyoruz. Çok şükür ki bu teveccüh bizlere nasip oluyor. Bu dualar hamdolsun bizlere ediliyor. Tabi CHP yöneticileri maalesef yıllarca sahada ve vatandaşımızın karşısında şahit oldukları manzaralar hoş olmadığı için bu gibi durumlara alışık değiller. Ülkemiz ’de ve Çine’mizde hayal bile edilemeyen birçok hizmet ve yatırımlar şükürler olsun ki bizlere nasip oluyor. Yeter mi? Tabi ki yetmez. Çünkü Çineli hemşerilerimiz hizmetin en iyisini hak ediyor. Bir sorun varsa, yine bizler bu sorunun çözüm noktasında güven duyuluyor ve gayretle yine bizler çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Sayın CHP’liler bu konuda rahat olsun" dedi.

Çine Belediyesinin kendi asli görevini yapmadıkları gibi maalesef sürekli kamuoyunu yanıltma, yalan ve yanlış iddialarda bulunmaya ve mesnetsizce şov yapma alışkanlıklarına devam ettiğine dikkat çeken Tosun " CHP'de hiçbir zaman değişen hiç bir şey yok. Bugüne kadar tutum, demeç, hal ve tavırlar zaten kamuoyunun takdirinde açıkça her yerde izleniyor. Bırakın Proje üretmeyi, hizmet etmeyi, hakikati bile görmeye ısrarla direndiklerini milletimizde bizlerde şahit oluyoruz. Milletimizin karşısına çıkacak yüzü olmayanlar maalesef küçük ayak oyunlarıyla algı ve şov derdine düşmektedirler. Biz hizmet yapar, maalesef CHP şov yapar. Çözüme ve hizmete dönük bir çalışmaları olmadığı gibi, şova, gösteriye ve algıya yönelik hareketler CHP'ye zaten yakışandır.31 Mart’tan sonra daha güçlü ve daha yeni bir Çine için yine vatandaşlarımızın gönüllerini mest edecek hizmetleri tüm gayretimizle sunacağız. Yerel Seçimde sonra hem Aydın Büyükşehir Belediyesi, hem iktidarla birlikte Çine Belediyesi olarak yürüyen yeni bir hizmet anlayışı ile hizmet belediyeciliğini, gönül belediyeciliğini ve AK Belediyecilik anlayışını Çineli hemşerilerimizle buluşturacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Halkımız; kimin hizmet ürettiğini, kimin laf ürettiğini ve kimin şov yaptığını gayet iyi biliyor. Kimin kendine oy istediğini, kimin başkalarına oy istediğini de biliyor" ifadelerini kullandı.

“Çine’ye Yatırımlar devam edecek”

Başkan Tosun,AK Parti'nin iktidara geldiği 2002 yılından bu yana, Çine’de, ekonomi, eğitim sağlık, gençlik spor, ulaştırma, aile ve sosyal politikalar, orman ve su, toplu konut, gıda ve tarım hayvancılık olarak Çine’de yatırım yapıldı, yapmaya da devam edeceklerini dile getirdi. Çine’ye Kazandırılan yatırımlarla ile ilgili Başkan Tosun, “Çine için kanun çıkararak TAPU mağdurlarının sorunun çözüme kovuşturduk. Eğtim alanında Atatürk İlkokulu, Aydın’da 15 okulun içinde Madran Anadolu Lisesi nitelikli okullar arasında açıklandı (Anadolu Öğretmen Lisesi), Anadolu İmam Hatip Lisesi, Mehmet Emin Ünal Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, Çine Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, Ayhan Yıldız Anaokulu, Akçaova İlkokulu, Akçaova Ortaokulu, Akçaova Anadolu Lisesi, Çine Meslek Yüksekokulu, İmam Hatip Lisesi 200 kişilik Pansiyon, Endüstri Meslek Lisesi 100 kişilik pansiyon kazandırdık. 1 milyar 500 milyonluk Avrupa'nın en yüksek barajı olan Çine Adnan Menderes Barajı, Aydın'ın 6. büyük enerji santra Çine Adnan Menderes Barajı ve Hidroelektrik Santrali (HES), 35 milyonluk Gökbel Barajı, 5 milyon 100 bin liralık İbrahimkavağı Göleti, 12 milyon 200 bin liraya Arazi toplulaştırma ve tarla geliştirme projesi, Aydın- Çine-Muğla karayolunda duble yol yapımı, Cumalı Kavşağı, Çaltı ve Bahçearası Köprüleri yapıldı. Kırsal kesimlerde kısa sürede sulu tarıma geçilmesi ve “EGEGEP” projesi kapsamında Çine’de nasibini Aydın-Çine Sulaması Drenaj Kanalları Yapım İşi ile toplam 1 milyar 700 milyon liralık hizmet almaktadır. Doğalgazı Çine’ye geldi. Çine Organize Sanayi Bölgesi, Aydın’ın parlayan yıldızı oldu. Düğün yeri, Pazar yeri ve Halı Sahalar yapıldı. Vergi Dairesi Yeni Binası’nda hizmet veriyor. Çine Devlet Hastanesi Binası, Sosyal Hizmet Merkezi (SHM) hizmete açıldı. Çine ve Akçaova Sanayi Sitelerine Halk Bankası ATM’leri kazandırıldı. Çine Toplum Sağlığı Merkezi Yeni Hizmet Binası ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binası inşaatı devam ediyor. Planlanan, projeleri devam etmekte olan ve ÇED süreleri devam eden; Gürlen Barajı, Ovacık HiS Göleti, Soğukoluk Göleti, Alabayır Depolaması, Sarnıç Göleti, Akalan ( Kavşit ) Göleti, Dereli Göleti, Tatarmemişler HiS Göleti ve Kalabak Göleti ile toplam 9 adet gölet Çine’ye kazandırılacak. Hükümet Konağı, Çine TOKİ, Cezaevi 100 yataklı yeni Çine Devlet Hastanesi Projesi, Aydın Milli Parklar İl Müdürlüğü'nün Yaban Hayatı Rehabilitasyon Merkezi projesi, Yaşlı, genç Rehabilitasyon Merkezi ve gündüz bakım evleri için çalışmalar son hızla devam ediyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2019, 11:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472