banner488

Başkan Dinçer, “Üreten Bir Çine, Ürettiğini Satan Bir Çine Olacağız”

Başkan Dinçer, “Üreten Bir Çine, Ürettiğini Satan Bir Çine Olacağız”

Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer, "Üreten bir Çine, ürettiğini değerinde satan bir Çine olacağız" dedi.

Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Derya Kamil Karaca, CHP ve İYİ Partililerle birlikte Bahçearası ve Saraçlar Mahallesi vatandaşlarına ziyaretlerini gerçekleştirdi. Kahvehanede halka seslenen Dinçer, "Mahallemizin sorunlarını dinlemek için geldik. Belediye olarak işimiz sadece yol, kanalizasyon değil. Böyle olmadığını düşünüyorum. Ekonomi bugünlerde çok kötü, Tarımla uğraşan vatandaşlarımız zor durumda. Üretim yapmak oldukça zor, Yem, mazot, gübre fiyatları çok yüksek. Biz üreticimize destek olmaya, halkımızın ekonomisine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Üreticimize hizmet etmeye devam ediyor daha iyi bir Çine için projeler üretiyoruz.

"Üreticinin Daima Yanında Olmaya Devam Edeceğiz"

Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer Üreticinin daima yanında olduklarını ve Üreten bir Çine için Projeler hazırladıklarını şu sözleriyle dile getirdi: “Üretici kardeşim şu zaman diliminde ne kadar zor şartlarda, girdilerin yüksek ve maliyetli olduğunu biliyor ve anlıyoruz, bizde belediye olarak sizlerin daima yanında olduğumuzu, sizlere daima hizmet vereceğimizin sözünü verdik, geçtiğimiz seçim buraya sizlerden oy istemeye geldiğimizde elimizde zeytinyağı şişesiyle gelmiştik ve verdiğimiz sözü tuttuk zeytinyağı fabrikamızı kurduk. Üreticimiz ürettiği yağı satmak isterse ürünlerini yüksek rakamdan alıyoruz. Ege Et olarak da üreticiden eti yüksek fiyata alıyoruz. Şimdi ise maliyetlerin yüksek olduğu sütün ucuza satılıp yemin pahalıya alındığı bu zor ekonomik koşullarda üretici kardeşimize ne yapabiliriz diye düşündük ve ucuz ve kaliteli Çine Yemle üreticiye hizmet vereceğiz. Pazartesi gününden itibaren piyasaya yüzde 10 daha ucuz en kaliteli yemi üretiyoruz ve satmaya başladık, şimdilik yemlerimizi Ege Et de satıyoruz ama tırların siparişlerini verdik haftanın belirli günlerin de köylerimize tırlarımız gidecek ve yem almak isteyen vatandaşlarımız faydalanabilecek. Üretici bir Çine olma yolunda gösterdiğim bu projelerle siz değerli vatandaşlarımız kazanacak ve Çine’miz ekonomik zorluklar içinde kalmayacak. Çine Belediyesi olarak üreticimize destek olma konusunda bir diğer projemiz ise soğuk hava tankları her köyümüze hayvan sayısına göre soğuk hava tanklarını kuracağız üreticimiz hem ucuz yem almış olacak hem de piyasa değerinden yüksek süt satmış olacak” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2019, 11:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472