banner488

2 fidanı çok gördüler

Çine Kabataş Köyü eski Muhtarı Selahattin Acar, İlçe Tarım Müdürlüğü yetkililerinden talep ettiği 2 adet fidan için yok denilerek geri çevrildiğini belirtti.

2 fidanı çok gördüler
banner496
Çine Kabataş Köyü eski Muhtarı Selahattin Acar, dün dağıtılan 15.350 fidandan bahçesine dikmek için istediği 2 adet fidan talebinin İlçe Tarım Müdürlüğü yetkililerince ‘yok’ denilerek geri çevrildiğini belirterek sitem etti.


2013-2014 yılı fidan dikimi sezonunda fidan alınması amacıyla, Köylere Hizmet Götürme Birliği’ne 71 bin 200 TL olarak aktarılan ödenek ile  alınan 15 bin 350 adet fidan geçtiğimiz günlerdeki düzenlenen dağıtım töreni ile bazı Çineli muhtarlara dağıtılmış, kalan fidanlar da İlçe Tarım Müdürlüğü’nde muhafaza altına alınmıştı.

Fidan dağıtımının hakkaniyetle yapılmadığını ve Kabataş Köyü Muhtarı’nın dağıtım için fidan almadığını  belirten Acar, “Fidan dağıtılıyor diye gittik bize fidan vermediler. Bizden işimiz düştüğünde 10’ar Tl dosya para almasını biliyorlar. Şu anda gelen geçen fidan almış. Bizim köy muhtarlığına hiçbir fidan verilmedi. Müdürlük yetkililerince bu fidanlar kendilerine yakın bulduklarına dağıtılıyor. Bize 2 fidanı çok gördüler.” dedi.(Murat TAN)

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2014, 22:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472