banner488

“100 gün sonra kimse seçim vaatleri hakkında konuşmayacak”

Yeni Tarım Bakanımız Tüm Türkiye’yi Kucaklayacaktır

“100 gün sonra kimse seçim vaatleri hakkında konuşmayacak”
banner269
 İl Yönetim Kurulu ile birlikte yaptığı Efeler Ziraat Odası ziyaretinde konuşan AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen seçim vaatlerinin 100 gün içinde tamamlanacağını ve kimsenin seçim vaatleri hakkında konuşmasına gerek kalmayacağını söyledi.

Aydın AK Parti İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Efeler Ziraat Odası’na teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan İl Başkanı Ömer Özmen “Bundan sonraki Aydın’da yapılacak hizmet hizmetlerde  çalışmalarımızı istişare ile yapacağız. Odalarımıza kapımızın her zaman açık olduğunu üzerimize vazife düştüğünde destek olmaya hazır olduğumuzu göstermek adına ziyaretlerimiziz gerçekleştiriyoruz. Çiftçilerle ilgili çok somut iki vaadimiz vardı. Bunlardan birincisi gübrede ve yemde KDV’nin kaldırılması, ikincisi ise genç çiftçilerimizin getireceği projelere 30 bin TL karşılıksız kredi vermekti. Bu vaatler önümüzdeki günlerde gerçekleşecek. Sayın Başbakanımız da bu vaatleri gerçekleştirmek için bir komisyon kurdu. Bu vaatler en geç 100 gün içinde gerçekleşecek ve vaatler konusunda kimse konuşmayacak. 100 günden sonra her şey tamamlanmış olacak. AK Parti yine işine devam edecek” dedi.

Yeni Tarım Bakanımız Tüm Türkiye’yi Kucaklayacaktır

Yeni Tarım Bakanının Tüm Türkiye’yi kucaklayacağına inandığını belirten Efeler Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı “Bir seçim süreci yaşadık. Bu süreç sonunda da toplumumuz istikrardan, birlik beraberlikten yana tercihini kullandı. Koalisyonların olduğu dönemi iyi hatırlıyoruz. O dönemlerde çekilen ekonomik sıkıntıları vatandaşımız unutmadı. Türkiye’nin birlik ve beraberliği için emaneti AK Parti’ye teslim etti. Yeni hükümette yeni bir Tarım Bakanımız atandı. Yeni Bakanımız tarım anlamında tecrübesiz gibi görünse de çalışkan ve bilgi almaya açık bir insan olduğunu hepimiz biliyoruz. Tamamen Türkiye’yi kucaklayacağını tahmin ediyorum. Hükümetimizin verdiği sözler var. En başta, gübrede ve yemde KDV’nin kaldırılması. Bu sözleri yeni yılda süratle gerçekleştireceğini tahmin ediyorum. Şimdiye kadar iktidar olan AK Parti’nin söz verip de yapmadığı olmamıştır. Bu gerçekleştiğinde gübrede ve yemde ciddi bir destek almış olacağız” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2015, 09:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472