banner488

Covid-19'u Yenen Başkan Eşiyok Görevine Başladı

Covid-19'u Yenen Başkan Eşiyok Görevine Başladı
banner269

Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, yapılan korona virüs testinin sonucunun pozitif çıkması üzerine evdeki 14 günlük karantina sürecini tamamlanmasıyla sağlığına kavuştu.

Başkan Eşiyok, tedavi sürecine ilişkin Haber Uğur Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, “Şunu unutmayalım ki, korona virüs, alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir” diyerek herkesi maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaya davet etti.

Korona virüsün alınacak tedbirlerden daha güçlü olmadığını belirten Başkan Eşiyok, "Test sonucum pozitif çıktı. Evde tedavi gördüm. Rabbim tüm insanlığı bu hastalıktan korusun ve muhafaza etsin inşallah. Dünyanın neresinde olursa olsun bu hastalıktan dolayı muzdarip olan herkesin Cenab-ı Allah yardımcısı olsun. Şunu unutmayalım ki; korona virüs, alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir. Temizlik, maske ve mesafe kurallarına daha fazla önem göstermeliyiz. Koruna virüsün şakası yok. Özelikle her kes maske mesafe ve hijyene dikkat etmeli. Tedavi sürecimde gerek telefon açarak gerekse de mesaj gönderip sosyal paylaşım sitelerinden güzel duygularını ve samimi düşüncelerini bizimle paylaşan, dua eden, tedavi önerisinde bulunan bütün dostlarıma, sevdiklerime, arkadaşlarıma, yakınlarıma ne kadar teşekkür etsem azdır” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472