banner488

Çine'de Vaka Sayısı 5'e Yükseldi

Çine'de Vaka Sayısı 5'e Yükseldi
banner496

Çine'de daha önce Çaltı Mahallesi'nde ve Hamitabat Mahallesi’nde 4 kişinin Koronovirüs test sonuçları pozitif çıkmıştı. Çaltı Mahallesi’nden çıkan vakalara temas eden bir kişinin daha test sonucu pozitif çıkarken, Ayşa Kara taburcu oldu.

Çaltı Mahallesi’nde F. D., M. D. ve A. D.'ye yapılan Koranavirüs testleri pozitif çıkmış Aydın Atatürk Devlet Hastanesinde tedavileri devam etmekte. Aile ile temas halinde olduğu öne sürülen bir kişiye yapılan Koronavirüs testi pozitif çıktı. A.D. sağlık ekipleri tarafından hastanede karantina altına alındı. Çine'de koronavirüs testi pozitif çıkan kişi sayısı 5'e yükseldi.

Ayşe Kara Koronavirüs’ü Yendi

Ayşe Kara'nın Aydın Devlet Hastanesinde Koronavirüs tedavi sonrasındaki test sonuçları negatif çıktı. Tedavisi tamamlanan Ayşe Kara Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'nden sağlık ekiplerinin alkışları eşliğinde evine gönderildi. Ayşe Kara, "Virüsün hiçbir belirtisini yaşamadım. Ancak yapılan ilk test sonucu pozitif çıktı. Hastanede bir süredir tedavi gördüm ve ikinci yapılan test sonucu negatif. Hastanede benimle yakından ilgilenen sağlık çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun" dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2020, 13:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472