banner488

Çine ‘OSTRICH NEWS’ sizlerle...

Haberuğur.com sitemiz sizlerden gelen talepler üzerine biraz daha renklenecek, şenlenecek.

Çine ‘OSTRICH NEWS’ sizlerle...
banner496

Bugünden itibaren yeni bir kategori ekliyoruz. Adı da ‘OSTRICH’ .

‘OSTRICH’ kategorisinde olaylara farklı bir bakış açısı getiren yereldeki bazı haberleri, konuları fotoğrafları espritüel bir bakış açısıyla gündeme taşıyacağız.

Sadece gülme ve eğlenme kısacası mizah amaçlı ele alacağımız yazıları hiçbir okuyucumuz gibi yetkililerin de dikkate almamasını ve şimdiden tolerans göstermelerini istiyoruz.

Zaten ‘OSTRICH’ başlığı altında yer alan yazılı ve görsel haberlerin tamamı yalan ve uydurma haberler olacaktır.

Düzmece, tarafsız  ancak etikdışı haberlerinde  ‘OSTRICH’ kategorisinde yer alacağı bu haberlerden dolayı, 18 yaşına henüz basmamış, mizah anlayışından yoksun, hoşgörülü olmayan hiçbir kimsenin bu kategoriye tıklayıp girmesi, hatta şöyle bir bakıp çıkması da kesinlikle yasaktır. Yorumlara açık olacak bu paylaşımlarda ancak espritüel yorumlar onaylanacaktır.

Şimdiden tüm okurlarımızın hoşgörüsüne sığınarak rahatça koltuğunuza yaslanıp ostrich haberleri keyifle okumanızı dileriz. Okuyun, anlatın, gülün, neşelenin, yerlere yatın.

Bu haberleri okumak birileriyle paylaşmak, neşelenmek, yerlere yatmak serbest, ancak ciddiye alıp dava açmak yasaktır. Bu kategoriyi tıklayanlar bunu peşinen kabul etmiş sayılır :D
İZAH YOKSA, MİZAH VAR!


Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2013, 04:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472