banner480

Millet Darbelere Geçit Vermeyecek

15 Temmuz 2016 Cuma Günü Devletin içine sızmış Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), sinsice sızdığı asker, yargı ve sivil yapıları kanalıyla, kanlı ve bir o kadar da alçakça yöntemlerle milletin iradesini hiçe sayarak zorbaca iktidarı ele geçirmeye çalışmıştır.

Başta milli iradenin sembolü Milli Meclisimiz olmak üzere Stratejik Kurum ve Kuruluşlara bomba ve ağır silahlarla saldırma küstahlığı gösterilmiştir. Milletimiz Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine, top yekun siyasi düşünce ayrımı yapmadan ve hiç tereddüt göstermeden, Türkiye genelinde teröristlere karşı tankların, tüfeklerin, bombaların altında, canları pahasına milli iradesini ortaya koymuştur.

Bizler biliyoruz ki; şerefli Türk Ordusunun kahraman subayları, askerleri, ve Emniyet mensupları milletimize karşı olan bu darbe girişimine destek vermemiştir. Bu hainlik karşısında, Türk Silahlı Kuvvetlerinin kahraman subaylarının anında karşı Koyması ile bu oyun bozulmuştur.

Bu kalkışmanın kahraman ordumuzun ve emniyetin içine sızmış, bir avuç hain paralel örgütü mensubunca yapıldığı da anlaşılmıştır. Bu hainlerin ordu ve emniyet içerisine yerleştirilmesi ve unvan yükseltilmesi için gerek yasal düzenleme gerekse diğer yöntemlerle yol açanlar, yargı önüne çıkarılıp gereken cezaya çarptırılmalıdır.

Tüm siyasi parti liderleri TV kanallarına çıkarak darbeye karşı açıklamalarda bulunmuş, Mevcut Hükümete ve Parlamentoya, Halkımızla birlikte devletimize ve Demokrasimize Sahip çıkmışlardır. Türk Basını top yekûn darbeye karşı çok zor şartlarda yayınlarına ara vermeden devam etmiş, Demokrasimize sahip çıkmıştır.

Bu ihanet şebekesinin amacı milletimizi parçalayıp, bölüp, Türkiye’nin bir iç savaşa sürüklenmesini, sonrasında toprak bütünlüğünü dünyadaki bazı karanlık güçlere peşkeş çekerek, bölgemizde mazlumların son kalesi olan Türkiye’yi İçerden yıkmaktı. Hainler unutmasın ki; "Devletin sahibi millettir…"

Karşısında; Tek Vatan, Tek Devlet, Tek Millet, Tek Bayrak Unsurlarının Kutsallığını Şerefli Bir Şekilde omuz omuza koruyan, başta aziz şehitlerimize, gazilerimize, askerlerimize, polislerimize vatandaşlarımıza siyasi parti liderlerine ve yöneticilerine, sivil toplum kuruluşlarına, Medya kuruluşlarına, devlet adamı vakarı İle görev yapan yetkililere, millet olarak şükranlarımızı sunuyoruz..

Şer güçler bilsin ki; İki de bir de yeni darbe geliyor diye gündem oluşturanlar son sözümüz size;" Bundan Böyle de Milletimiz asla darbelere müsaade etmeyecektir"

Dost Düşman ve Bütün Dünya İyi Bilsin ki;

Necip milletimiz, gerek gördüğü taktirde, demokrasi ve özgürlük için sonsuza kadar meydanlardan hiç ayrılmayacaktır..

Ve yine bilinmelidir ki; devletin bekası için milletimiz, Türk Bayrağının dalgalandığı her yerde olmaya devam edecektir.

Allah; Birliğimizi, Dirliğimizi Daim etsin ...

YORUM EKLE

banner472