banner488

Tetik Ailesinin Mutlu Günü

Tetik Ailesinin Mutlu Günü
banner496

Çine’nin tanınmış Avukatlarından AK Parti belediye meclis üyesi Veysel Tetik ve Raiba Tetik çifti, oğulları Semih ve Ali Fuat için sünnet düğün töreni düzenledi.

Veysel ve Raiba Tetik’in oğulları Semih ve Ali Fuat, Şeyhler Düğün Salonunda gerçekleştirilen sünnet merasimi ile erkekliğe ilk adımını attı. Veysel Tetik ve eşi Rabia Tetik davetlileri karşılayarak tebrikleri kabul etti. Bu çok özel günlerinde dostları Tetik ailesinin yalnız bırakmadı. Tetik Ailesi oğullarının mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadı. AK Parti Milletvekilleri ve Çine Belediye Başkanının katıldığı sünnet törenine Tetik ailesinin yakın akrabaları, dostları, çok sayıda siyasetçi, iş adamı ve davetliler katıldı. Katılan konuklar gece boyu, orkestranın çaldığı güzel şarkılar eşliğinde bol bol dans edip doyasıya eğlendiler.

Oğullarının erkekliği ilk adımı attığı bu gururlu günde Veysel Tetik, “Allah her anne ve babaya çocuğunun sünnetini, askerliğini ve düğünü gibi önemli günlerini görmeyi nasip etsin. İnşallah rabbim evlatlarımın askerliğini ve evliliğini görmeyi nasip eder. Bugün bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan dostlarımıza çok teşekkür ederim" dedi.

Uğur Gazetesi olarak Tetik ailesini tebrik ederiz.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472