banner488

Sevkan Atıgan ile Neziha Akbulut nişanlandı

Veteriner Hekim Sevkan Atıgan ile Fen Bilgisi Öğretmeni Neziha Akbulut evliliğe giden yolda ilk adımı attılar.

Sevkan Atıgan ile Neziha Akbulut nişanlandı
banner496
Şevketiye Mahallesi'nde ikamet eden İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özkan Atıgan ve eşi Sevil Atıgan'ın oğulları Veteriner Hekim Sevkan Atıgan ile Hamitabat Mahallesi'nde ikamet eden Mali Müşavir Özden Akbulut ve eşi Lütfiye Akbulut'un kızları Fen Bilgisi Öğretmeni Neziha Akbulut nişanlandı.

Genç çift için Köfteci Ahmet’in yerinde sade bir nişan merasimi düzenlendi

Davete katılan Doktor Naim Kırışman genç çift’in nişanında kısa bir konuşma yaparak töreni başlattı. Kırışman, “Evlatlarımız birbirlerini tanımışlar, sevmişler, ömür boyu beraber olma isteklerini ailelerine iletmişler, ailelerinin de uygun görmesiyle ömür boyu beraber olmanın ilk adımını sizlerin huzurunda atıyorlar. İnsan hayatı ekmekle doyar, emekle büyür, sevgiyle devam eder.Ben gençlerimizden ömür boyu birbirlerini sevmelerini, Yüce Rabbimizin bizden esirgemediğini sevgiyi eşlerinden ve çocuklarından esirgememelerini diliyorum’ dedi.

Nişan merasimin de Çine Kaymakamı Özkan Demir’de,” Evlilikte yolunda attıkları genç çifte mutluluklar diliyorum Allah tamamını erdirsin, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’de genç çifte,” Bu gün takacağımız yüzüklerin genç çifte mutluluklar, ailelere hayırlar getirmesini temenni ediyorum”  diyerek mutluluk dileklerini belirtti.

Neziha ile Sevkan’ın nişan yüzüklerini Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’le beraber taktılar.Doktor Naim Kırışman’da çiftin nişan kandelasını kesti. Jokerbet Çineİlçe Müftüsü Feyyaz idin’in eşliğinde dua okundu.
Nişan merasimine Atıgan ve Akbulut ailelerinin akrabalarının yanı sıra çiftin dost ve arkadaşları da mutluluklarına ortak oldu.


Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2014, 14:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
SERPİL YAMAN
SERPİL YAMAN - 10 yıl Önce

hayirli olsun tebri̇kler..

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472