banner488

Küçük Halis Altıntaş’a Görkemli Sünnet Töreni

Küçük Halis Altıntaş’a Görkemli Sünnet Töreni
banner269

Çine’nin sevilen işadamlarından, Kent Pastanesi ve Kent Kafe Park sahiplerinden Akın Altıntaş'ın oğlu Halis Altıntaş, görkemli bir sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımını attı.

Çine’nin sevilen işadamlarından, Kent Pastanesi ve Kent Kafe Park sahiplerinden Akın Altıntaş ve eşi Pervin Altıntaş'ın oğlu Halis Altıntaş için Çine Şeyhler Düğün Salonunda gerçekleşen sünnet düğününe iş, siyaset, dost, akraba ve arkadaşları olmak üzere birçok davetli katıldı. Düğün töreni öncesi tüm misafirleri kapıda karşılayan Akın ve Pervin Altıntaş çiftine Halis Altıntaş’ın ablaları Ceren ve Ceylin Altıntaş’ta eşlik etti. Altıntaş ailesi gece boyunca davetlilerle tek tek ilgilendi. Sünnet düğününde şarkıcı Vildan sahne aldı. Kına gecesinde Akın Altıntaş ve oğlu Halis Altıntaş'ın birlikte zeybek oyunu oynadılar misafirlerden beğeni ile alkış aldılar. Kına ekibi ve bando ekibinin gösterileri devam eden gecede Halis için hazırlanan beyaz at üzerindeki Halis’in biblosu çok beğenildi.

Rahmetli dedesi Halis Altıntaş’ın adını taşıyan küçük Halis Altıntaş’ı sünnet ettirmenin gururunu taşıyan Akın ve Pervin çiftti yaptığı konuşmada, “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak, sevincimize ortak olmak için bugün buraya gelen tüm misafirlerimize yürekten teşekkür ediyoruz. Rahmetli babamızın adanı taşıyan oğlumuz Halis’in sünnet töreni düzenlemenin haklı gururunu yaşıyoruz. Allah evlatlarımızın evlilik törenlerini de bizlere görmeyi nasip etsin” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2018, 11:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472