banner488

Kocamaz ailesine Ankaralı gelin

Kocamaz ailesine Ankaralı gelin
banner496

Çine’nin tanınmış esnaflarından sarraf Mustafa Kocamaz ve Hesna Kocamaz çiftinin ikiz oğullarından Yiğit Kocamaz ile Ankaralı Ece Kahraman dünya evine girerek bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ dedi.

Mustafa ve Hesna Kocamaz çiftinin İnşaat Mühendisi Yiğit Kocamaz ile Ankara Polatlı’da unlu mamuller ve fırın işletmeciliği yapan Şenol ve Saadet Kahraman çiftinin ülke geneli hizmet veren özel bir firmada müdürlük yapan kızları Ece Kahraman dünya evine girerek bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ dedi. Genç çiftler için ilk olarak Polatlı’da 2 gün süren düğün merasimi tertipledi. Hafta sonu da Efeler’de hizmet veren bir düğün salonunda balo gecesi tertiplendi. Baloya, Kocamaz ve Kahraman ailelerin dost, akraba ve sevenleri yalnız bırakmadı.

İkiz oğullarından Uygar Kocamaz’ın Ege Üniversitesi’nde doktor olarak görev yaptığını söyleyen Mustafa Kocamaz, “Oğullarımdan Yiğit’in düğün merasimini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza da çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2021, 12:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472