banner488

Kadınlara Özel Tarzz Butik Açıldı

Kadınlara Özel Tarzz Butik Açıldı
banner496
Çineli kadın girişimci Beyhan Olgun'a ait Tarzz Butik dualarla halkın hizmetine açıldı.

Çine'de kadınlara yönelik butik eksikliği olduğunu düşünen ev hanımı Beyhan Olgun, Mehmet Yavaş Caddesi üzerinde kadınlara hitap eden Tarzz Butik isimi ile hizmete girdi. Törene, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin ve bir çok davetli açılışa katıldı. Çine Merkez Çarşı Cami Müezzin-i Kayyımı Kamil Gündüz eşliğinde dualar edilerek açılış kurdelesi kesildi.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer açılış konuşmasında, “Çine’mize her geçen gün apartmanlar, dükkanlar yapılıyor. Bu dükkanlar da yavaş yavaş genç girişimcilerimiz böyle güzel mağazalar açılıyorlar. Çine ekonomisine katkıda bulunuyorlar. Beyhan Hanımın bugün Çineli kadınlar için mağaza açılışını gerçekleştiriyoruz. Kendilerine ve Çine’ye hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Tarzz Butik sahibi Beyhan Olgun, "Butiğimiz sadece kadınlara hizmet veriyor. Bir kadın olarak ilçemizde butik eksikliğini hissediyor ve hisseden kadınlarımızı anlayabiliyordum. Birçok kadınımız aradığı giysileri bu yüzden ilçe dışında aramak zorunda kalıyor. Kendi iş yerimi açmamın yanı sıra kadınlarımıza farklı seçenekler sunabilecek bir dükkan daha açmanın mutluluğunu yaşıyorum" dedi.









































Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472