banner488

Çine’de,18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 103. Yıldönümü

Çine’de,18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 103. Yıldönümü
banner496
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103’üncü yıldönümü nedeniyle Çine’de çeşitli anma programı düzenlendi.

Çine’de, 18 Mart Şehitleri Anma günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103’üncü yıldönümü kapsamında çeşitli anma programları düzenlendi. Kuvayi Milliye Parkı'nda başlayan anma programında ilk olarak saygı duruşu, 3 el saygı atışı ve ardandan İstiklal Marşı okunarak, Şehitler Anıtı’na çelenk sunumu yapıldı.

Anma etkinliği Belediye Kültür Merkezi’nde Çine Muhsin Kalkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin hazırladığı programla devam etti. Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine İlçe Emniyet Müdürü Fevzi Yurtseven, Çine İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Soydan Hekim, kamu kurum ve sivil toplum kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler, gaziler, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı. Çine Muhsin Kalkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan etkinlikte öğrenciler tarafından sahnelenen gösteriler ilgi ile izlendi. İstiklal Marşı şiir okuma yarışmasında ilçe birincisi olan Çine Feride Raşit Kalkan Ortaokulu öğrencisi Meryem Kartal, İstiklal Marşı'nı okudu.

Programın sonunda 18 Mart Şehitleri Anma günü ve Çanakkale Zaferi ile ilgili yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin hediyeleri protokol üyeleri tarafından verildi.























Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472