banner480

EYSİM personeli tekne turuyla stres attı

EYSİM personeli tekne turuyla stres attı
banner269

Çine’de faaliyet gösteren EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, çalışanlarını tekne turuna götürdü. Personel tekne gezisinde gönüllerince eğlenerek stres ve yorgunluk attı.

EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, personellerinin keyifli bir gün geçirmesi için örnek bir etkinlik düzenledi. Sabah saatlerinde Çine’den hareket eden çalışanlar Marmaris’te tekne turuna çıkarak gün boyunca doyasıya eğlendi. Eşsiz doğa manzarası ve güzellikleri içerisinde tekne turunun tadını çıkaran EYSİM çalışanları, Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir’e teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Pandemi nedeniyle uzun bir sürededir çalışanlarıyla birlikte sosyal aktiviteleri yapamadıklarını söyleyen EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, “Pandemi öncesi 1 Mayıs İşçi Bayramı ve 4 Aralık Madenciler günü gibi özel günlerde çalışanlarımızla birlikte zaman geçiriyoruz. Sosyal aktivitelerimize pandemi nedeniyle ara vermiştik. Yine ekip arkadaşlarımız ve eşleriyle birlikte günü birlik bir organizasyon hazırladık” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472