banner488

DASTİNİ Bebek Market Törenle Açıldı

banner269
Bebeğinizin ihtiyaç duyacağı, sizin güvenle kullanabileceğiniz her türlü ürünü en uygun şartlarla size sunan DASTİNİ Bebe Market Çine’de törenle açıldı.

Mağazada 0–6 yaş çocuklar için geniş ürün yelpazesine sahip olan DASTİNİ Bebe Market Mehmet Yavaş Caddesi’nde törenle açıldı. Selçuk Karasulu tarafından açılan yeni mağazanın açılışı törenine, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan, MHP İlçe Teşkilat Başkanı Kazım Oluç ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Kandemir, mahalle muhtarları, akrabalar ve çok sayıda davetli katıldı. Düzenlenen açılış töreninde yapılan duaların ardından, Çine’de hizmet verecek olan satış mağazasının açılış kurdelesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, MHP İlçe Teşkilat Başkanı Kazım Oluç, mahalle muhtarları ve mağaza sahibi Selçuk Karasulu tarafından kesildi. Mağazasının açılışında, kısa bir konuşma yapan Başkan Uyar “İlçemize açılan her iş yeri ilçemizin gelişmesini ve büyümesine yardımcı olacaktır. Her açılan iş yerine ve esnafımıza sahip çıkarsak Çine’miz bir o kadar kazanç sağlamış olur.  Selçuk Karasulu tarafından açılan, çocuk giyimi alanında hizmet verecek yeni işyerinin ilçemiz ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Mağazalarında çocuklar için A’dan Z’ye her şeyin mevcut olduğunu belirten Mağaza sahibi Selçuk Karasulu, “Bebeğinizin sağlığı, sizin rahatlığınız için gerekli olan bir bebek arabasını, oto koltuğunu, park yatağını, şampuanı, pişik kremini, bebe yağını, biberonu, emziği, oyuncağını, tulumunu, önlüğünü yada ayakkabısından elbisesine veya montuna kadar tüm iç veya dış giyimlerini bu marka adı altında bulmakta zorlanmayacaksınız. Şu anda mağazamızda 0-6 yaş arası ihtiyaçlarını giderilebilecek ürünlerimiz mevcut ama 0-12 yaş arası ürünlerimizde en kısa zamanda mağazamızda bulma imkanı olacak. Kredi kartına taksit imkanlarımızda bulunmakta.  Bütün anne ve babaları mağazamıza bekliyoruz” dedi.

Mağazayı gezen davetliler satışa sunulan giysileri çok beğendiklerini ifade ettiler, hayırlı olması temennisinde bulundular. Açılış sonrası davetlilere verilen ikramla açılış son buldu.





























Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2017, 05:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472