banner488

Atatürk İlkokulu Okul Aile Birliği Dayanışma Gecesi Düzenlendi

Atatürk İlkokulu Okul Aile Birliği Dayanışma Gecesi Düzenlendi
banner269

Atatürk İlkokulu okul aile birliği dayanışma gecesi Şehler Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Müzik eşliğinde gerçekleşen gecede davetliler eğlenerek mutlu bir gece yaşadılar.

Çine Atatürk İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanlığı tarafından düzenlenen gecede Mümtaz Ateş sahne aldı. Geceye Okul Müdürü Korhan Karaca, müdür yardımcıları Cengiz Alkan ve Esra Kömürcüoğlu, Okul Aile Birliği Başkanı Aylin Aytepe ve öğrenci velilerinin katıldığı etkinlik coşkulu bir atmosferde gerçekleşti. Okul Müdürü Korhan Karaca, Okul Aile Birliğine ve öğrenci velilerine desteklerinden dolayı teşekkür ederek, dayanışma ve birlik ortamının etkinliklerin devamını diledi.

Okul Aile Birliği Başkanı Aylin Aytepe, ”Velilerimizi böyle bir gecede görmekten dolayı mutluyum. Eğitim bizim için çok önemlidir. Çocuklarımızın geleceği için, istikbalimiz için, sağlıklı nesillerin yetişmesi için eğitim yuvaları olan okullarımızın koşullarını geliştirmeliyiz. Bu çerçevede aydınlık geleceğimizin temsilcileri çocuklarımızın eğitimine elimizden gelen desteği gösteren tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Okul aile birliği olarak bu tür etkinlikleri gerçekleştirmeyi sürdüreceğiz “dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472