banner488

Aksin ve Çelik Ailelerinin Mutlu Günü

Aksin ve Çelik Ailelerinin Mutlu Günü
banner269

Nursen Aksin ve Tolga Çelik’in nişan yüzüklerini Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer taktı. Dinçer, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Çine’nin sevilen ve sayılan ailesi Cavit Aksin ve eşi Sibel Aksin’in ilk gözbebeği kızları Nursen Aksin ile Hüseyin Çelik ve eşi Emine Çelik’in oğlu Tolga Çelik, Çine Belediyesi Sosyal Tesisleri Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen nişan töreniyle dünya evine girmek için ilk adımlarını attılar. Bir birinden şık bayan ve erkeklerin katıldığı nişan töreninde renkli görüntüler yaşandı. Aksin ve Çelik aileleri bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan yakınlarını tek tek ilgilendi. Nursen Aksin ve Tolga Çelik’in nişan yüzüklerini Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer takarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Yüzüklerin takılmasının ardından yapılan eğlence ile nişan törene katılanlar bu anı ölümsüzleştirmek için fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

Bu muhteşem nişan töreni mutlu ve huzurlu bir sonla noktalanırken. Bizde Uğur Gazetesi olarak genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2019, 15:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472