banner488

“Kadınlarımız her zaman baş tacımız olmuştur”

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

“Kadınlarımız her zaman baş tacımız olmuştur”
Başkan Dinçer, kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Yaşamın her alanında bizleri onurlandıran, değerlerimizin yaşatılmasında sergiledikleri fedakârlık ve hoşgörüyle bütün güzelliklere layık olan kadınlarımız her zaman baş tacımız olmuştur.
Bu özel günün bütün kadınların hak ettiği yere gelmesi, eşit bireyler olarak toplumda kabul görmesi ve bütün sorunlarının çözümü için bir kıvılcım olmasını temenni ediyorum.


Kadına yönelik şiddete ve baskıya son vermek, kadının toplumsal ve siyasal yaşama etkin bir şekilde katılmasının yolunu açmak hepimizin görevidir. Bizler kadınlarımıza ne kadar çok fırsat sunarsak, toplum olarak da o oranda güçleniriz.

Göreve geldiğimiz günden bu zamana kadar kadınlarımızla ilgili çalışmalarımıza devam ettik ve edeceğiz.Her fırsatta kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yaptık. İlçemizdeki kadın istihdamının artması amacıyla meslek eğitim kursları açtık, üreten kadınlarımızın ürünlerini sergilemeleri ve satış yapmaları amacıyla Aydın-Muğla Karayolu üzerinde Çine Belediyesi El Sanatları ve Ev Ürünleri Satış Merkezi oluşturduk.Ayrıca her mahalleye yaptığımız spor tesislerinde kadınlarımız sağlıklı yaşam için spor yapabilmektedirler.

Her türlü ayrımcılığın ve kadına şiddetin sona erdiği, kadınların kültürel, ekonomik ve siyasi hayatta hak ettikleri yeri aldığı mutlu bir toplum dileğiyle, başta İlçemiz kadınları olmak üzere tüm kadınlarımızın "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü” kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”


Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2014, 20:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
nesrin
nesrin - 10 yıl Önce

gercekten bu secımı alan en fazla 300 500 oy farkla alacak kıran kırana bır secım olacak cinemizde objektıf bakıldıgında hava bu

SIRADAKİ HABER

banner472