banner488

"Üreten insan mutlu insandır"

Cavidan Demirel,"Herkesin ilgi yetenek isteğine göre bir hobi edinmesini eğitimci olarak tavsiye ediyorum” dedi.

banner269

Çine Halk Eğitim Merkezi tarafından 2013-2014 yılında açılan Katı Sanatı Kursu'nda 8 ay boyunca eğitim alan kursiyerler, yaptıkları eserleri sergilediler.

Çine Belediyesi Düğün Salonu'nda düzenlenen Sergi Açılışına, Çine Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bakırcı, Çine Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sadık Yavuzkan, Çine Müftüsü Feyyaz İdin, Çine Belediye Meclis Üyesi Ali Kırmızıgül, Zerrin Erol Durdu, Kurs Öğretmeni Cavidan Demirel ve bir çok davetli katıldı.

Açılışta konuşan Kurs Öğretmeni Cavidan Demirel “2013-2014 Eğitim öğretim yılında açtığımız Katı ve dekoratif ahşap süsleme kurslarında yaklaşık 180-200 adet ürün hazırladık. Kurslarımız hafta içi ve hafta sonu çalışanlara yönelik oldu. Üreten insan mutlu insan ilkesinden yola çıkarak, elimizdeki ürünleri değerlendirdik, yeni dostluklar ve arkadaşlarla, sosyal hayatımızı renklendirdik. Önümüzdeki günlerde açılacak kurslara da kadın erkek herkesi davet ediyoruz. Herkesin ilgi yetenek isteğine göre bir hobi edinmesini eğitimci olarak tavsiye ediyorum” dedi.

Davetliler tarafından dikkatle incelenen Katı Sanat eserleri ve kursiyerler tarafından yapılan dekoratif ürünler büyük beğeni topladı.















Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2014, 10:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472