banner488

Çine’de, İnsan Gibi Adlı Oyun, Sahnelendi

Çine’de, İnsan Gibi Adlı Oyun, Sahnelendi
banner269

Çine Kültür Derneği’nin düzenlediği İzmir Derin Sahne Tiyatro ekibi tarafından sahnelenen “İnsan Gibi” adlı oyunu Çine’de hem güldürdü hem düşündürdü.

Çine Kültür Derneği ve Uğur Böcekleri Organizasyonu iş birliği ile Çine’de İzmir Derin Sahne Tiyatro ekibi tarafından sahnelenen “İnsan Gibi” adlı oyunu sahnelendi. Çine Belediyesi Kültür Merkezi Salonunda sahnelenen oyunu bir çok tiyatro sever izledi. Emel ve Cüneyt Gürbüz'ün rol aldığı tek perdelik oyunda, oyunun adı gibi hayatın her anından kesitler izleyiciye tiyatral şekilde aktarıldı. Hayatın her tonundaki olayların sahnelenmesi izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Güldüren, güldürürken düşündüren, zaman zaman hüzünlü bölümleriyle günlük yaşamı sorgulatan oyun sonunda tiyatro ekibi Çine’de tiyatro sevenlerle buluşmalarını sağlayan Çine Kültür Derneği ve Uğur Böcekleri Organizasyonu’na ve seyircilere teşekkür etti.

Yaklaşık 2 saat süren oyundan sonrası tiyatro sanatçılarına çiçek takdim eden Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir, "Çine’de sosyal hayatı canlandırmaya, etkinliklerimizi düzenlemeye devam ediyoruz. Derin Sahne Tiyatrosuna da oyunlarından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472