banner488

Çine Kültür Derneği ‘Umut ve Sanat’ Gecesi

Çine Kültür Derneği ‘Umut ve Sanat’ Gecesi
banner269

Çine Kültür Derneği, 2. düzenlediği 'Umudumuz Sanat' adlı gecede kültür ve sanat sevdalıları bir araya geldi.

Çine Kültür Derneği, Çine Belediyesi Sosyal Tesisler Düğün Salonu’nda 'Umudumuz Sanat' adlı 2. Düzenlediği geceye birçok kültür ve senet sever katıldı. Merve Sezer ve Taner Varol sahne aldığı gecede davetliler doyasıya eğlendi. EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir 4, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer 3 ve Çine Belediye Meclis Üyesi Mehmet Güler ise 1 öğrenciye 4 yıl boyunca burs desteği sözü verilirken, dernek yararına yapılan çekilişte katılımcılar hediyeler kazandı. Gecede Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı ve Çine Belediye Meclis Üyesi Muhammet Demir’e, Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay’a, Çine şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter’e, CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin’e, Kaltun Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Tuncer’e, Kemal Kuzu, Bahattin Acar, Yalçın Deveci, Çine Haber Uğur Gazete sahibi Nijer Sağlık’a ve Çine Madran Gazetesi Muhabiri Osman Yurttaş'a onur ve teşekkür plaketi takdim edildi.

Gecede katılım sağlayan herkese teşekkür eden Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir, "Dernek olarak bugüne kadar tiyatro kültürünü yaşatmaya çalıştık. Üstadımız Kemal Kuzu sayesinde uluslararası festivallere katıldık. Üstadımızın üzerimizde çok emeği vardır. Çine'nin gelini Şükran Güngör'ün eşi Yıldız Kenter'inde üzerimizde çok emeği vardır. Biz o dönemlere denk geldik. Yıldız Kenter, Çine Belediyesi ile birlikte ilçemize kazandırdığı 450 kişilik salonumuzu daha hiç bir yerde göremedik. Çok güzel bir salonumuz var, o ışıklar sönmesin diye 18 yıldır Çine'de tiyatroyu devam ettiriyoruz. Bugün hesapladım, 5 yıldan bu yana 100 doğasever arkadaşımız ile tam bin 200 kilometre yürümüşüz. Çocuklarımız için yaz etkinlikleri düzenliyoruz. 4 öğretmenimiz ile birlikte 52 çocuğumuza bu yaz eğitim verdik, öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Satranç kursunda da biz varız. Federasyon ile birlikte ulusal anlamda etkinlikler düzenlemekteyiz. Dernek, bir insan tek başına bir şey yapamaz. Bu başarıları sizler, belediye ve şirketlerimiz ile birlikte yapmaktayız" dedi.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "Yaklaşık 10 yıldır Çine Kültür Derneği ile birlikte çalışıyoruz. Başkanımız biraz önce derneğin ilçemize olan katkılarını anlattı. Ben tüm Çineliler adına dernek yönetim kurulu ve tüm üyelerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2019, 18:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472