banner488

Ziraat Odası Başkanı Yetiştirici Delegelerle bir araya geldi

Karpuzlu Ziraat Odası Başkanlığı yeni seçilen delegelerine Ünlü Restaurantta yemekli mazbata ve rozet takma töreni düzenledi.

Ziraat Odası Başkanı Yetiştirici Delegelerle bir araya geldi
banner496

Yemeğe, Karpuzlu Ziraat Odası Başkanı Cavit Yetiştirici, 21 Aralık Pazar günü yapılan seçim sonucunda belirlenen delegeler ile mahalle muhtarları katıldı.

Delegeliğinizin öncelikle kendilerinize, sonra mahallenize, sonra da İlçemize ve Ziraat Odasına hayırlı olması dileklerini sunan Yetiştirici, “Törene tüm mahalle delegeleri ile mahalle muhtarlarımız katılması, bizleri onurlandırmıştır. Mutlaka sizleri seçen seçmeninizin sesine kulak verin ve sizlere verdiği mesaja göre hareket edin. Bizler 2001 yılında kurulan Ziraat Odası ile 2008 yılında Odamız bünyesinde kurulan Ziraat Odası Zirai İlaç, Tohum, Gübre Ltd.Şti.’ nin dünden bugüne geldiği yol bellidir. Şirketimiz 2011 yılında Kurumlar vergisi şampiyonu oldu. Bu gün 1.4 trilyona yaklaşan cirosu ile İlçemizin en büyük kuruluşlarından birisidir. Bizlere ve Ziraat Odası’na sahip çıkan üreticilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Biz sizinle büyüyor, büyüdükçe de gurur duyuyoruz” dedi.

Umcular Mahalle Muhtarı ve Karpuzlu Ziraat Odası Delegesi Mustafa Özçelik’in yemek duası ve Ziraat Odası Başkanı Cavit Yetiştirici’ nin delegelere rozet takma ve mazbataları vermesiyle sona erdi.

 


Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2015, 12:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472