banner488

Soylu, Karpuzlu’da yürekleri fethetti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Çine’deki temaslarından sonra Karpuzlu’yu ziyaret etti.

Soylu, Karpuzlu’da yürekleri fethetti
banner269

Davul ve zurna ile karşılanarak kendisine Karpuzlu Belediye Başkanı ve AK Parti Karpuzlu Belediye Başkan Adayı Hilmi Dönmez tarafından çiçek verilen Soylu, “Merhum Başbakanımız Menderes’in memleketinin her karış toprağı bir başka” sözlerini sarf ederek beraberindeki partilileriyle birlikte konuşma yapmak üzere Karpuzlu Meydanı’ndaki Atilla Koç Parkı önüne doğru yürüdü.

Atilla Koç Parkı önünde toplanan vatandaşlara seslenen Soylu, Karpuzlu Belediye Başkanı ve AK Parti Karpuzlu Belediye Başkan Adayı Hilmi Dönmez için, “O güzel bir insan. O Karpuzlu’ya hizmet etmek istiyor. Karpuzlu’ya yapacağı hizmetlerle ve bu anlayış ile birlikte Karpuzlu’nun emrine amade olmak istiyor.” dedi.

AK Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu’nun Karpuzlu’ya gerçekleştirdiği ziyarette, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem ve Semiha Öyüş, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, İl Başkanı Mehmet Sadık Atay, İl Kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli, Karpuzlu AK Parti İlçe Başkanı Erdal Yıldız, Karpuzlu Belediye Başkanı ve AK Parti Karpuzlu Belediye Başkan Adayı Hilmi Dönmez ile çok sayıda partili de hazır bulundu.

Belediye Konağı önünde vatandaş tarafından karşılanması sonrasında, İlçe Merkezi’nde partilileriyle birlikte yürüyüşü esnasında kendisine sevgi gösterilerinde bulunarak alkışlayan Karpuzlu halkını selamlayan Soylu, Atilla Koç Parkı önünde vatandaşlara seslenerek önümüzdeki yerel seçimler için partisine destek istedi.

“Tahammül edemiyorlar!..”

Konuşmasının uzun kısmında genel politikalara ağırlık vererek Gezi Eylemleri ve 17 Aralık Operasyonları sonrasında Türkiye’nin ayağına çelme takmaya çalışan odakların iyice belirginleştiğine dikkat çeken Soylu, “Artık diz çöken bir Türkiye değil, yükselen bir Türkiye var. Milletimizin her alanda milli sanayileşme hamlelerinden, sosyal politikalardan aldığı desteğe ve hizmete kadar belli bir kesimin tahammülsüzlüğü söz konusu. Hatırlayın eskiden gecelik faizler yüzde 8 bin idi. IMF, ülkemizin başına kabus gibi çökmüştü. Menderes gibi bir lider geldi adı Tayyip Erdoğan. Dedi ki IMF’ye; ‘Senin borcunu ödüyorum ve sana 5 milyar dolar da borç veriyorum.’ Buna tahammül edemiyorlar.” dedi.

“17 Aralık’ta neyin hesabını yaptıklarını iyi görün”

Irak’ın Kuzeyindeki 2 milyon varil petrol çıktığına işaret eden Soylu, meydanda toplanan Karpuzlu halkına sorular sorarak cevap alarak yorumladığı konuşmasında, “Bir varil 100 dolar ediyor, bu günde 200 milyon dolar gelir demektir. Bu petrol doğalgaz hesabına girmeden hangi ülkeden Avrupa’ya girecekti, tabi ki Türkiye’den. Kaldı ki bu yılda 75 milyar dolar gelir demektir. Bu hangi banka üzerinde gidecekti tabi ki Halk Bankası. Peki nerede şimdi bu para akışı, Amerikan bankalarında. 17 Aralık’ta darbeyi yapanların, kimin hesabını çalıştığını anladınız mı? 75 Milyar dolar bizde olsa 56 milyar dolarlık cari açığımıza yaklaşık 5 milyar dolar ödüyoruz. Bu kasamızda olsa bu parayı ödeyecek miydik. Biz sadece boru hattının kirası, nakliyesi değil, sadece 75 milyar dolar biz de olacağı için ve 5 milyar dolar kar ile yılı kapatacağımızdan neyin hesabını yaptıklarını iyi görün.” açıklamalarında bulundu.

“O, hizmetkar bir belediyecilik yapmak istiyor”

Sözlerinin sonuna doğru önümüzdeki yerel seçimlerde AK Parti’ye destek isteyerek sözlerine devam eden Soylu, Karpuzlu Belediye Başkanı ve AK Parti Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez için, “Hilmi Dönmez kardeşimiz için buradayız. O güzel bir insan. O Karpuzlu’ya hizmet etmek istiyor. Karpuzlu’ya yapacağı hizmetlerle ve bu anlayış ile birlikte Karpuzlu’nun emrine amade olmak istiyor. O efendi bir Belediyecilik değil, hizmetkar bir belediyecilik yapmak istiyor. Değerli Karpuzlulular, bu genç ve gönlü güzel adamı sizin gibi güzel insanlara hizmet etmesine destek vermek ve O’nu seçmeniz için biz Aydın genelindeki milletvekillerimiz, il başkanımız, büyükşehir Belediye Başkan Adayımız ve İlçe Başkanımız olmak üzere hepsi buradalar.” dedi.

“Savaş, şovla değil projelerle geliyor”

Konuşmasının devamında AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş için de destek isteyen Soylu, “Aynı zamanda komşunuz Çine’nin çocuğu, çok Limanbet dürüst, ahlaklı, eli hep Aydın’da olan ve Aydın’dan desteğini esirgemeyen güzel insan Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş için de sizlerden destek istemeye geldik. Savaş, öyle şovlarla değil projelerle hizmetle geliyor. Öyle göz boyamakla değil adamlıkla, insanlıkla geliyor. Buradan özellikle şunu istiyorum. Bu önümüzdeki yerel seçimde kararınızı samimiyetle adaylarımızdan yana verin ve Aydın’ın, Karpuzlu’nun yepyeni hizmetlerle buluşmasına tanık olun.” cümleleriyle açıklamasını noktaladı.(Murat TAN)







Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2014, 23:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
yurttaş
yurttaş - 9 yıl Önce

eski başkanın en büyük hatalarından biri garibanlar dururken sosyal yardımlaşma vb gibi kadrolara zengin çocuklarını yerleştirmesiydi. anladığım kadarıyla yanındaki uzun boylu şöfeeer bile ona oy vermemiş.

vatndş
vatndş - 9 yıl Önce

zaten sol görüşlü geçinenler oy vermese , partilileri öncki bşknı, daha öncki baskanlarına yaptığı gibi satmasa ,birleşmeseler nası kazanacaktııııı

alı
alı - 9 yıl Önce

boş iş bunlar şu an söylediklerinizi 4 yıl sonra da söyleyeblırsenz .... eskı baskanımız çok emek verdi sıra sızde yapın bişeylerr

basparmak
basparmak - 9 yıl Önce

hepiniz birleşmeseniz h donmez i kendi partisindeki çürükler sırtından vurmasaydı zor görürdünüz bel.yeyi genede seviliyomuş bu kadar ihanete rağmennn...

bune hasat
bune hasat - 9 yıl Önce

tutturmuşunuz pazar yeri medem eski çardakları örtçediniz ne diye ihalesi yapılmış işi iptal ettiniz.pazarın yerini değiştirip parka çevircektiniz olmadı demee.mahana mı yok uydurversinz siz alışıksınızdır yalanlaraa

cetın çiftcam
cetın çiftcam - 9 yıl Önce

:))))) komik yalancılarr sahte isimlerlee yağcılınıza devam edin siz nasılsa sizin menfatiniz de biter başlarsınızz...herkez herşeyi biliyo yormayın kendinizi çakma taraftarlarrrr...eskiyi de biliriz biz yeniyi dee....

buse masat
buse masat - 9 yıl Önce

önün açık karpuzlu seçim sloganı olanların, pazar yerinin bile üstünü örttürememeleri çok komik. önümüz açık değildi belki ama tepemiz açıktı.

ali beşparmak
ali beşparmak - 9 yıl Önce

ben sol görüşlüyüm ama tuğrul ozan a oy verdim. bu hizmetler sürdükçe iki elimle yine vereceğim. partizanlık yapmıyor, siyasi kimliğini geri planda tutuyor.sözde değil, özde karpuzlu sevdalısı.


SIRADAKİ HABER

banner472