banner488

OZAN: Karpuzlu’da asfaltsız köy yolu kalmadı

İl Genel Meclis Üyesi Tuğrul Ozan, Karpuzlu İlçesi Köylerinde asfaltsız köy yolu kalmadığını belirtti.

OZAN: Karpuzlu’da asfaltsız köy yolu kalmadı
banner269
MHP Karpuzlu İlçe Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Tuğrul Ozan, 2009 yılından bu yana Karpuzlu İlçesi Köylerinde asfaltsız köy yolu kalmadığını belirtti.
Ozan görev yaptığı süre içinde asfalt çalışmalarına büyük önem verdiklerine değinerek 2010-2011 ve 2012 yıllarında yapılan çalışmaları değerlendirdi.
Karpuzlu İlçesi köylerinin hizmet almada büyük yoğunluk yaşadığını, 2012 yılı sonu itibariyle asfaltsız köy yolunun kalmadığını belirten Tuğrul Ozan, “ 2010 yılında Umcular-Yağcılar öğrenci servis yolunun ve Şenköy, Karabelen, Ovapınarı ve Dalbaltı köyleri mahalle yolunun birinci kat asfaltı yapıldı. 2010 yılında Ulukonak Köy giriş yolu ikinci kat asfaltı yapılarak Cumalar Köyü ile Şenköy Karabelen Mahallesi arasındaki yol açılıp onarıldı. “ Belugabahis açıklamasında bulundu.
2011 yılındaki asfalt çalışmalarında da büyük mesafe katedildiğine dikkat çeken Ozan, “ 2011 yılında  Ovapınarı Köyü ve Arapkırı mahalle yolunun birinci kat asfaltı yapılarak Işıklar Köyü Yolunun birinci kat asfaltı tamamlandı. Hatıpkışla Köyü giriş yolunun ikinci kat asfaltı yapıldı.” dedi.
İçersinde bulunduğumuz 2012 yılı itibariyle ise  Ovapınar, Boğagediği, Ektirli, Dutağacı ve Kocasu köylerinin mahalle yolları birinci kat asfaltı yapılarak ve Ektirli Köyü girişinin ikinci kat asfaltının tamamlandığına dikkat çeken İl Genel Meclisi Üyesi Tuğrul Ozan,   “İlçemizi İl Genel Meclis Üyesi olarak daima en iyi şekilde temsil edeceğim. Köylerimize götürülmesi zaruri hizmetler için her zaman canla başla çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmalar neticesinde asfaltsız köy yolumuz kalmadı. 2013 yılında da yol ve asfalt çalışmalarının devam edecek.” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2013, 08:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
karpuzlu 1993-1994
karpuzlu 1993-1994 - 11 yıl Önce

sizi belediye başkanı olarak görmek isteriz

SIRADAKİ HABER

banner472