banner488

Karpuzlu’ya 3 Gölet daha kazandırılıyor

Karpuzlu, 2014 yılında sulama amaçlı olarak kullanıma açılacak 3 yeni gölete daha kavuşacak.

Karpuzlu’ya 3 Gölet daha kazandırılıyor
banner496
Karpuzlu Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi ve Karpuzlu Ak Parti Belediye Başkanı Aday Adayı Taner Çakar, DSİ’nin 1000 Günde 1000 Gölet Projesi kapsamında yapımına başlanan Şenköy Göleti’nin inşaat alanını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.


Şenköy Köyü’ndeki Karaoluk Deresi üzerinde inşaatına başlanan ve ihale bedeli 4 Milyon 429 Bin Tl olan Şenköy Göleti’ndeki çalışmaları yerinde inceleyerek, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na girişim ve desteklerinden ötürü teşekkür eden Çakar, Hatipkışla ve Meriçler Göleti’nin de en kısa zamanda tamamlanarak Karpuzlu’ya Kolaybet kazandırılacağını müjdeledi.

Karpuzlu’ya DSİ’nin 1000 Günde 1000 gölet projesi kapsamında ilk etapta Şenköy ve Meriçler olmak üzere 2 göletin dahil edildiğini belirten Çakar, “Ak Parti Milletvekillerimizle görüşerek, bunlara ek Hatipkışla Göleti’ni, 3. Gölet olarak dahil ettirdik. Göletlerimizin 2 tanesinin ihalesi yapıldı. Şenköy Göleti’nin inşaatı 25 Ekim itibariyle başladı ve Ekim 2014’te tamamlanarak hizmete açılacak.” şeklinde açıklamada bulundu.

Yakın bir zamanda Meriçler Gölet inşaatının da başlayacak olduğunu belirten Çakar, “Kasım 2014 te de bu göletimiz tamamlanacak. Hatipkışla Göleti’nin ihalesi de önümüzdeki yıl yapılıp, bir an önce tamamlanması için çalışmalara başlanacak. Bu 3 Göletimiz de memleketimize hayırlı olsun.” dedi.(Murat TAN)


Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2013, 00:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472