banner488

Karpuzlu’da 6 adet, içme suyu kaynağı açılıyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi (ASKİ) ekipleri Karpuzlu Ovapınar Mahallesi’nde içme suyu için 6 adet yeni doğal kaynak açıyor.

Karpuzlu’da 6 adet, içme suyu kaynağı açılıyor
banner496

Cevizlibağ mevkiindeki çalışmanın ilk etabında doğal kaynak suyunun çıkarılacağı altı noktayı belirleyen ASKİ ekipleri, ardından içme suyu kaynaklarının bulunduğu bölgeye ulaşmak için yol çalışması yaptı. Ovapınar’da kaynak sularına ulaşmak için sondaj çalışması bu hafta başında başladı.

Belirlenen altı noktada çalışmalar tamamlandıktan sonra isale hattı döşenerek içme suyu Ovapınar Mahallesi’ne verilecek. Doğal kaynak sularının devreye alınması sonrası içme suyu ihtiyacını karşılayan mevcut derin kuyu yaz aylarında kullanılmak üzere yedeğe alınacak. 

ASKİ ekipleri, Çine’nin Akçova Mahallesi’nde de içme suyu sıkıntısını gidermek için 2 yeni doğal kaynak noktasında çalışmalara bugün başladı.
Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2015, 13:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
murat beşparmak
murat beşparmak - 9 yıl Önce

mhp nin, karpuzlu belediye başkanlığı için önümüzdeki seçimlerde eski belediye başkanı eşi neşe temel i aday göstereceği doğru mu? tuğrul ozan ı yıkmak için kolların sıvanacağı gerçek mi?

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472