banner488

Karpuzlu Ziraat Odası daha iyi hizmet için!

Karpuzlu Ziraat Odası Başkanı Cavit Yetiştirici, Türkiye Ziraat Odalar Birliği tarafından çalışanlara verilen yenilenen teknoloji hakkındaki seminerin verimli geçtiğini belirtti.

Karpuzlu Ziraat Odası daha iyi hizmet için!
banner496

Karpuzlu Ziraat Odası Başkanı Cavit Yetiştirici, Türkiye Ziraat Odalar Birliği tarafından çalışanlara verilen yenilenen teknoloji hakkındaki seminerin verimli geçtiğini belirterek açıklamada bulundu.

Karpuzlu Ziraat Odası Başkanı Cavit Yitiştirici, “ Ankara’da Türkiye Ziraat Odaları Birliği’nde 3 gün süren Zobis eğitimine Odamız Genel Sekreteri Ünal ŞENLENDİ ile Tarım Danışmanımız Mutlu MADRAN katıldılar.Kısa adı Zobis (Ziraat Odaları Bilgi Sistemi) olan ve 3 gün süren eğitim, 6 ana modül  başlık altında oluşturulmuştu.Oda Modülü, Evrak/mevzuat modülü,Personel modülü, Bordro Modülü, Finansal Yönetim Modülü, Taşınır Mal Modülü” dedi.

Seminerin yazılım ile ilgili Türkiye genelinde uygulamaya geçileceğini vurgulayan Yetiştirici, “Yazılım Türkiye Ziraat Odaları Birliği tarafından oluşturulup, tüm Odalarımızın kullanımına açılacaktır. Tüm yurtta gerekli eğitimler bittikten sonra programa son şekline verilerek, kullanılmaya başlanılacaktır. Büyük bir ihtimalle de Ocak 2015 tarihinden itibaren adı geçen yazılıma geçilmesi planlanmaktadır. Kısa adı zobis olan bu program sayesinde hata payı neredeyse sıfır noktasına indirilmeye planlanmış ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından Odalarımızın işlemlerine Betebet kolayca ulaşılması planlanmıştır” diyerek ifade etti.

Başkan Yetiştirici eğitimlerin çiftçilere sunulan hizmetleri daha da artıracağını söyledi. Çiftçilerin daha çabuk ve daha hızlı hizmet işlem yaptırabilmesi için yeni bağlanacak olan online sistemle İl Tarım Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, Tapu Müdürlüğü ve İl Sosyal Güvenlik Müdürlüğü'nden evrak almak için zaman kaybetmeyeceğini anlatan Başkan Yetiştirici, "Bu bölgelerin hepsini ziraat odalarından alınabilecektir. Verilen seminerde yenilenen teknoloji ve online sistem hakkında bilgiler alan personellerimiz, Zobis programında Odamızın üye kayıt bilgileri, istatistik bilgiler, hayvansal veriler, tapu kayıtları, muhasebe kayıtları, personel kayıtları, yönetim ve meclis kayıtları, maliyet raporları, üretici hal fiyatları ve bunun gibi birçok veriyi yazılımın bünyesinde barındıracaktır. Bu da çiftçimizin menfaatine olacaktır” dedi.


 


Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2014, 13:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Etem içöz
Etem içöz - 10 yıl Önce

Tebrikler Ziraat odası Başkanımız Cavit Yetiştirici ye Çiftçi için bu kadar çalışılır.Aydına deyil Türkiyeye örnek olan bir başkan teşekkürler.

çiftci
çiftci - 10 yıl Önce

nelerlee uğraşıynuz yaaa bırakınn ticaretidee çiftçiye destek olunn

efe
efe - 10 yıl Önce

boş işler bunlar siz çiftçiye nası faydalı olabilcenizi düşünün

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472