banner488

“Aramızda nifak yok!“

Karpuzlu Ak Parti İlçe Teşkilatı’nın Danışma Toplantısı’nda konuşan Karpuzlu Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi ve Karpuzlu Belediye Başkanı Aday Adayı S. Taner Çakar, önemli açıklamalarda bulundu.

“Aramızda nifak yok!“
banner269
Kendisinin aday adaylığı sürecine dahil olmasının parti içindeki demokrasinin bir gereği ve aynı zamanda bir renklilik olduğuna dikkat çeken Çakar, “Biz daima Karpuzlu için varız. Aramızda asla kavga, kırgınlık ve nifak yoktur.” dedi.


2009’dan bu yana İl Genel Meclisi üyesi olduğunu belirten Çakar, “Önümüzdeki yerel seçimlere 4-5 aylık bir zaman daha var. Köylerimizin alt ve üst yapısı, su işleri ve birçok problemlerini hep birlikte milletvekillerimizle, il, ilçe ve Belediye Başkanımız ile bir ekip olarak gidermeye çalıştık. Önümüzdeki süreçte büyükşehir yasası ile İl Özel İdareleri kapanıyor. 15 daire müdürlüğü kurulacak. Aydın Maksibet Büyükşehir olarak ciddi bir şekilde yeniden yapılanacak. Büyükşehir Belediye Meclisi’ne de Karpuzlu olarak 3 meclis üyesi göndereceğiz. Aydın ve Karpuzlu Belediyesi’ni en iyi şekilde kazanıp, memleketimizi iktidarın hizmetlerinden faydalandırmak için, ben de Ak Parti Belediye Başkanlığı’na aday adaylığımı koydum.” ifadelerini kullandı.

“Aramızda sorun, kavga ve nifak yok!..”

Parti içerisinde demokrasinin bir renklilik olduğunun altını çizen Çakar, “Biz hep birlikteyiz. Aramızda sorun, kavga ve nifak asla yoktur. Parti Genel Merkezi kimi aday gösterirse Aydın ve Karpuzlu’ya daha iyi hizmet edebilmek için partimizi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz. Önümüzdeki yerel seçimlerin partimiz ve memleketimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum.” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.(Murat TAN)

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2013, 00:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
hasan akan
hasan akan - 10 yıl Önce

cok renklilikten niye şikayet edilmemeli. aslında çok iyi bir şey. hayırlı olsun.

Zeki Altın
Zeki Altın - 10 yıl Önce

Genç il genel meclisi uyemiz, kendine yakışan bir duruş sergilemis.
Bu asil tavrı sebebiyle kendisini kutluyorum.

SIRADAKİ HABER

banner472