banner488

Yaman, Çine Emniyet Müdürlüğüne asaleten atandı

Emniyet Amiri Hakan Yaman İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atandı.

Yaman, Çine Emniyet Müdürlüğüne asaleten atandı
banner269

2010 Mayıs ayında Çine İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı olarak atanan Hakan Yaman, 2012 Ağustos ayından itibaren vekaleten yürüttüğü İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine asaleten atandı.

7 Mayıs 1974 Denizli Çivril doğumlu Hakan Yaman, 1992 yılında İzmir Polis Koleji’nden mezun oldu. 1996 yılında Ankara Polis Akademisi’nden mezun olarak ilk görev yeri İstanbul’a atandı. 1998-2004 yılları arasında Muğla’da görev yaptı. Gümüşhane ve Kuşadası’nda da görevini başarıyla icra eden  Hakan Hepsibahis Yaman, İstanbul’da özel harekat kursu alarak  2008 yılında Amerika'da Karayip Denizi'nde bir ada ülkesi olan Haiti’de Birleşmiş Milletler’in Barışı Koruma Harekâtları kapsamında ‘peacekeeper’ (barış koruyucusu) olarak iki yıl görev yaptı. 

Vekaleten yürüttüğü İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne asaleten atanmasıyla ilgili konuşan Hakan Yaman “ Çine, Aydın’ın diğer büyük ilçelerinin nüfusuna kıyasla istatiksel olarak suç işleme oranı baz alındığında en huzurlu ilçelerden biri. Biz asaleten göreve atanmamız itibariyle aynı huzurun tesisi için birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi .

Aralık ayı itibari ile asaleten Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine başlayan Hakan Yaman evli ve iki kız çocuk babası.


Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2012, 00:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472