banner488

Zakkum, Çinelilerle 18 Kasım’da buluşuyor

Zakkum, Çinelilerle 18 Kasım’da buluşuyor
banner269

Çine Hüseyin Özkan İlkokulu Aile Birliği’nin organize ettiği birlik ve beraberlik gecesinde ertelenen Zakkum Grubu 18 Kasım’da Çinelilerle buluşuyor.

Hüseyin Özkan İlkokulu Okul Aile Birliği’nin

Çine Hüseyin Özkan Okul Aile Birliği’nin birlik ve beraberlik gecesi için 28 Şubat 2020 tarihinde gerçekleşecek konser önce Şehitlerin olması daha sonra da Mart ayında yapılması planlandığı ancak tüm dünyayı saran Covid 19 pandemisi nedeniyle Türkiye genelinde gerçekleşen kapanmalar nedeniyle ertelendi. Hüseyin Özkan İlkokulu Okul Aile Birliği’nin yeni yönetimi olarak konserle ilgili açıklama yapıldı.

Aile Birliği’nin Zakkum konserinin 18 Kasım’da gerçekleştirecekleri duyuran Okul Aile Birliği yaptığı açıklamada; “Yeni yönetim olarak arkadaşların düzenlemiş olduğu ve 2 kez gerçekleşmeyen konseri görüşmeler sonunda 18 Kasımda Şehler düğün Salonunda yapılması planlandı. Konserin pandemi önlemleri alınarak yapılacak, gelen izleyicilerden aşı kartları olmayanlardan PCR testi istenecektir. Pandemi kuralları çerçevesinde önceden yemekli olarak planlanan konser yemeksiz olacaktır. Uzun bir süredir pandemi ile yaşıyoruz. Bunun bize biraz nefes olacağına inanıyoruz ancak sonucunda da her şeyin güzel olması için herkesi kurallara uymaya davet ediyoruz. Bu konuda misafirlerimizin de anlayışlı olacaklarına dair inancımız tamdır” ifadeleri yer aldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472