banner488

Yeşilbaşak Olea Zeytinyağa ikinci altın ödül

Yeşilbaşak Olea Zeytinyağa ikinci altın ödül
banner496

Zeytindostu Derneği 14. Ulusal Naturel Sızma Zeytinyağı Kalite Yarışmasında katılan Yeşilbaşak Olea Zeytinyağı büyük bir başarı daha elde etti. Yarışmada altın madalyanın sahibi oldu.

Zeytindostu Derneği’nin düzenlediği 14. Ulusal Natürel Sızma Zeytinyağı Kalite yarışması İzmir’de yapıldı. Yeşilbaşak Olea adını taşıyan markayla Çine Organize Sanayi Bölgesi’nde üretime başlayan genç iş adamları Mesut Dağdeviren ve Ali Rıza Candan’ın ürettikleri kaliteli zeytinyağlarıyla ikinci defa altın madalya ödülünü hak etti. Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi (UZZK) tarafından düzenlenen IOC-UZZK Türkiye Naturel Sızma Zeytinyağı Kalite Yarışması’nda ilk altın madalyasını alan Yeşilbaşak Olea Zeytinyağı, Zeytindostu Derneği tarafından düzenlenen 14. Ulusal Naturel Sızmazeytinyağı yarışmasında ikinci Altın madalyayı kazandı.

Yeşilbaşak Olea Zeytinyağı Şirket ortakları, “Ürünlerimizde sadece erken hasat ve soğuk sıkım tekniklerini kullanıyoruz ve bu bize hedeflediğimiz kalite ve lezzeti getiriyor. Zeytinin sahip olduğu faydalı bileşenleri zeytinyağına aktarmak, besin değerini korurken lezzetini açığa çıkarmak ancak onu doğru işleyebildiğimizde mümkün oluyor. Bizim bu konuda gösterdiğimiz özen, yarışmalardan altın madalya ile dönmemizi sağlıyor. Henüz çok genç bir marka olmamıza rağmen Çine’yi başarıyla temsil etmenin gururunu yaşıyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2021, 23:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Özer batmaz
Özer batmaz - 3 yıl Önce

Başarınızı devamını dilerim

Hayati DOĞAN
Hayati DOĞAN - 3 yıl Önce

tam gaz devam gençler rabbim bol kazançlar versin yolunuz açık olsun daha nice başarılara inşAllah.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472