banner488

Çine’de parklar dezenfekte edildi

Çine’de parklar dezenfekte edildi
banner496

Çine Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Çine’deki tüm parklarda temizlik ve hijyen çalışması gerçekleştirdi.

Çine Belediyesi kapanma sürecinde çocukların sağlıklarını düşünmeyi ihmal etmedi. Eş zamanlı olarak kurulan ekipler Çine'de ki tüm parklarda temizlik ve hijyen çalışmaları gerçekleştirdi. Parkları kuru otlardan arındırma, biçme süpürme işlemlerinin yanı sıra park içlerinde yer alan oyun gurupları ve spor fitnes aletleri de tek tek elden geçirildi. Dezenfektan sıkılkılan oyuncaklar ve fitnes aletleri tertemiz hale getirildi.

Tam kapanma sürecinde evlerinde sıkılmış olan çocukların ve vatandaşların tam kapanma sonrasında parklara akın edeceği düşüncesi ile hazırlıkların yapıldığını ifade eden Çine Belediye başkanı Enver Salih Dinçer, “17 günlük tam kapanma sürecini belediye çalışmalarımızın her bölümünde avantaja çevirmeye çalıştık. Özellikle vatandaşımızın daha çok kullandığı alanları düzenli olarak dezenfekte ettik. Pandemi süreci boyunca özellikle halkın yanında olmaya çalışırken esnafımızın da maske ve dezenfekte ilaçları gibi ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştık. Personellimiz ile rutin çalışmalarımızın yanı sıra sosyal belediyecilik alanında da ekstra çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bayram temizliği adı altında şu an ilçemizin merkezinde ve kırsaldaki mahallelerimizde mezarlıkların, parkların sokak ve caddelerin temizlikleri ile bakımları yapıldı. Biz halkımız için hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472