banner488

Yeprem ve Taha Çinelileri duygulandırdı

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Reha Yeprem ve Taha’nın konser verdiği etkinlikte davetliler duygu dolu anlar yaşadı.

Yeprem ve Taha Çinelileri duygulandırdı
banner496

Ana sponsorluğunu Özkayalar Kuyumculuk’un üstlendiği ve Çine Memurlar Derneğinin düzenlediği Kutlu Doğum Haftası konserine yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

Kapalı pazar yerinde yapılan kutlamaya, Çine Kaymakamı Celalettin Cantürk, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Akçaova Belediye Başkanı İsmail Çerçi, Ak Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Özkaya ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Karpuzlu İlçe Başkanı ve İl Genel Meclisi Üyesi Tuğrul Ozan, Çine Belediyesi Meclis Üyeleri, Çine İlçe Müftüsü Mehmet Aslan, Çine İlçe Emniyet Müdürü Vekili Hakan Hilmi Yaman ve yaklaşık 3 bin Çineli katıldı.

“Allah’a giden yollar O’ndan geçmektedir”

Gecenin açılış konuşmasını yapan ÇİMED Başkanı Hasan Yardım, “571 yılının baharında insanlığı baharı yaşatmak üzere gelen Peygamberin, Efendimizin Kutlu Doğumu'nu kutlamak üzere bir araya Restbet geldik. İki cihan serveri Hz. Muhammed’in nuruyla ve O’nun kutlu doğumuyla aydınlanan dünyanın O’na bugün daha çok ihtiyacı var. Allah’a giden yollar O’ndan geçmektedir.” şeklinde açıklamada bulundu. 

“Böyle anlamlı bir gecede birarada olmak çok güzel”

Kutlu Doğum Haftası vesilesi ile yapılacak olan bu konser için Müftülüğün talebi doğrultusunda Kapalı Pazar Yeri inşaatı çalışmalarının daha da hızlanarak tamamlandığını ve Çinelilerin hizmetine sunulduğunu belirten Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Böyle anlamlı bir gecede Çine’ye yeni kazandırmış bulunduğumuz kapalı Pazar yerinde bir arada olmak çok güzel. Kapalı Pazar Yeri’nin inşaatında emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.
Konsere sponsor olanlara protokol heyetince plaket verilmesinin ardından, Somali bir öğrenci Kuran-ı Kerim okudu. Reha Yeprem ve Taha’nın sahneye çıkmasıyla duygu dolu anların zirveye ulaştığı gecede okunan şiir ve ilahilerle Hz. Muhammed’in kutlu doğumu anıldı.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen konserde Çinelileri şiir ve ilahiler ile mest eden Reha Yeprem ve Taha’ya gecenin sonunda gül ve plaket verildi.

 


Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2013, 21:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472