banner488

Yaz Coşkusu Göksel Konseri İle D-Marin Didim’de Yaşanacak!

D-Marin Didim Yaz Şenliği’nde 7’den 70’e tüm Didimliler Müzik ve Eğlenceyle Buluşuyor…

Yaz Coşkusu Göksel Konseri İle D-Marin Didim’de Yaşanacak!
banner269

Stratejik konumunun yanı sıra sunduğu hizmet ve gerçekleştirdiği çok sayıda sosyal aktiviteyle sadece deniz tutkunlarına değil bölge halkına da ayrıcalıklı bir sosyal yaşam alanı sunan D-Marin Didim, ev sahipliği yaptığı etkinliklere bir yenisini ekliyor.

Bu yıl ilki gerçekleştirilecek “D-Marin Didim Yaz Şenlikleri” ile ziyaretçiler sirk gösterisi ve pek çok eğlenceli etkinliğin yanı sıra ünlü sanatçı Göksel’in konserini de ücretsiz izleyebilecek.

Doğuş Grubu bünyesinde, D-Marin Marinalar Grubu’na bağlı olarak faaliyet gösteren D-Marin Didim, Didim halkına yönelik hayata geçirdiği özel etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor. Bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek olan D-Marin Didim Yaz Şenliği kapsamında ünlü ve sevilen şarkıcı Göksel Didimlilerle buluşacak. D-Marin Didim çocuklar için yüz boyama ve akrobasi gibi çeşitli etkinliklere ev sahipliği yaparken 7’den 70’e tüm Didimlilere keyifli bir gün yaşatacak.

30 Ağustos Cumartesi günü saat 18.00’den itibaren D-Marin Didim Marina içerisinde kurulacak olan panayır alanına gelecek misafirler, pantomim sanatçıları ve akrobatlar tarafından karşılanacak. Çocuklar için yüz boyama, balon modelleme, uçurtma yapımı gibi aktivitelerin gerçekleşeceği alanda alışveriş yapılabilecek özel bir pazar da kurulacak. Ziyaretçiler saat 19.30 itibarıyla şenlik alanında sahnelenecek olan sirk gösterisinin ardından, marinanın çekek alanında DJ performansıyla karşılanacak. Saat 21.30 itibarıyla ise son dönemin en sevilen sanatçılarından Göksel, en güzel şarkılarını Didimliler için seslendirecek. Ücretsiz gerçekleşecek olan konser, saat 23.00’e kadar devam edecek.

D-Marin Didim, yaz etkinlikleri kapsamında bugüne kadar Mustafa Sandal, Fatih Erkoç, Ferhat Göçer, Funda Arar, Serdar Ortaç, Gülşen ve Murat Boz gibi tanınan sanatçıları bölge halkıyla buluşturdu. Marina, “D-Marin Didim Yaz Şenlikleri” kapsamında da Türkiye’nin sevilen sanatçılarını ve birbirinden eğlenceli etkinlikleri önümüzdeki yıllarda da Didimlilerle buluşturmayı sürdürecek.


Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2014, 16:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472