banner488

Vali Koçak, Karpuzlu’yu ziyaret etti

Vali Koçak, Karpuzlu’yu ziyaret etti
banner269
 Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak ilçe ziyaretlerini Karpuzlu’da sürdürdü. Karpuzlu esnafını tek tek ziyaret eden Vali Koçak’la vatandaşlar arasında samimi diyalog yaşandı.

Esnaflarla çay içip sohbet eden Vali Koçak, esnafların derdini dinledi. Vatandaşların istek, şikâyet ve önerilerini dikkatle dinleyen Vali Koçak, çözülmesi gerekenleri anında çözdü diğer önerileri de not aldırdı. Vatandaşların taleplerinden dikkat çekeni ise, Alinda ve Alabanda antik kentlerinin turizme kazandırılması ile Karpuzlu’nun çehresinin değişeceğini söylemeleri oldu.

Esnaf ziyaretlerinden sonra muhtarlarla yemekli toplantı düzenleyen Vali Koçak, muhtarların taleplerini aldı ve çözüme kavuşturulması gerekenleri not aldırıp, yetkililere çalışma yapılması talimatını verdi. Muhtarların en çok şikayetçi olduğu konular ise mahalleleri ile ilgili içme suyu, sulama suyu ve bozuk yollar konusu oldu.

Son olarak Karpuzlu Kaymakamlığına bakan Vali Yardımcısı Alper Faruk Güngör’den ilçe ile ilgili brifing aldıktan sonra İlçede inşaatı devam eden imam hatip okulu ve devlet hastanesinde incelemelerde bulundu.







Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472