banner488

Vali Ayyıldız, Çine’yi ziyaret etti

İlk olarak Çine’ye gelen Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Çine OSB’deki toplantıya katıldıktan sonra Çine İlçe Kaymakamlığı’nı da ziyaret etti.

Vali Ayyıldız, Çine’yi ziyaret etti
banner496
Vali Ayyıldız'ın ziyaretinde konuşan Çine İlçe Kaymakamı Özkan Demir’in durumdan birçok vatandaşın mağdur olduğu Acil önüne girişin olmaması ve acile giriş için ambulansların 3 kilometre öteden dönüştüğü yaptığını vurgulaması ziyarete damgasını vurdu.

Çine OSB’deki mevcut gelişmeler hakkında bilgi alan Vali Ayyıldız, Ocak 2013 ve Eylül 2013’ü kapsayan cari döneme ilişkin hesapların görüşülüp, yatırımlar hakkında konuşulmasından sonra Çine İlçe Kaymakamlığını ziyaret ederek Çine’nin sorunları ve mevcut gelişmeler hakkında bilgi alıp, değerlendirmelerde bulundu.

“Acil önüne giriş yapılmalı”

Vali Ayyıldız'ın ziyaretinde konuşan Kaymakam Demir, Çine’nin Aydın’ın 3. büyük ilçesi iken günden güne geriye gittiğini vurgulayarak, Çine Devlet Hastanesi Acil’ine giriş için bir kavşak bulunmadığını ve ambulansların 3 kilometre öteden dönüş yaptığına dikkat çekti.  Vali Ayyıldız, Hastane’nin önüne sadece ambulansın kullanabileceği bir giriş yapılması gerektiğini belirterek, acil durumlarda bu eksikliğin öneminin ortada olduğunu belirtti.


Vali Ayyıldız, Aydın-Çine arası yol ilbet üzerinde fuhuş yapan kadınlara karşı uygulanan cezai işlemler hakkında da Garnizon Komutanı Yüzbaşı Cemalettin Giden’den bilgi aldı. Yüzbaşı Giden, “Bu işi yapan kadınlara ve müşterilere karşı cezai yaptırımların parasal değeri artınca ve onları sıkı takibe almamız sonucu yol üzerinde bulunan hayat kadınlarına Çine’de rahat nefes aldırmıyoruz. Bizim bölgemizde artık yol üzerinde fuhuş artık yok denilecek seviyede. Fakat yavaş yavaş Muğla tarafına kaçıyorlar”  ifadelerini kullandı.

“Çine’ye mobese kurulmalı”

Yüzbaşı Giden’den sonra söz alan Çine İlçe Emniyet Müdürü Servet Kılıç ise, “Çine’de mobese kamerası şart. Aydın’ın dört ilçesinde mobese kamerası mevcut. Çine’ye de mobese kameralarının takılması lazım.” dedi.



Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2013, 00:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472