banner488

Türk Polis Teşkilatının 172. yılı Çine’de kutlandı

Türk Polis Teşkilatının 172. yılı Çine’de kutlandı
banner496

Çine’de Türk Polis Teşkilatının 172. yılı Çine İlçe Emniyet Müdürü hizmet binasının bahçesinde düzenlenen törenle kutlandı.

Törene, Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine İlçe Emniyet Müdürü Ali Ridvan Onat, Çine Askerlik Şube Başkanı Cumali Nacak, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve polisler katıldı. 

Tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Çine Hükümet Meydanı’nda Çine İlçe Emniyet Müdürü Ali Ridvan Onat’ın Atatürk heykeline çelenk sunumu ile başladı. Çine İlçe Emniyet Müdürü hizmet binasının bahçesinde verilen ikramlarla törene gelen misafirler ağırlandı.

Çine halkının İlçe Emniyet Teşkilatına desteklerinden memnunluk duyduklarını belirten Çine İlçe Emniyet Müdürü Ali Ridvan Onat, “Bağrından çıkmış olduğumuz aziz milletimizin rahat ve huzurunu sağlamak teşkilatımızın ilk hedefidir. Suç ve suçlularla mücadelede en önemli unsur polis, halk ilişkilerinin üst düzeyde tutulmasıdır. Vatandaşından destek almayan polisin başarılı olması mümkün değildir. Çine halkının desteğinin bize artarak devam etmesini diliyorum. Sizlerin verdiği destekle hizmet kalitemizin artacağını ilçemizin daha huzurlu ve yaşanır hale geleceğini belirtmek isterim. Atasının izinde olan bu teşkilat, ay yıldızlı bayrağını, kutsal vatanını ve gök kubbedeki ezan nidalarını sonsuza dek taşıyacaktır” dedi. 














Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2017, 15:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472