banner488

Türk Kızılayı’ndan Başkan Doğan Özırmak’a madalya

Türk Kızılayı’ndan Başkan Doğan Özırmak’a madalya
banner496

Türk Kızılayı’na 29 kez kan bağışında bulunan Türk Hava Kurumu (THK) Çine Şubesi Başkanı ve Yeni Mahalle Muhtarı Doğan Özırmak, gümüş madalya ile ödüllendirildi.

Bugüne kadar 29 defa Kızılay’a kan bağışında bulunduğu tespit edilen THK Çine Şubesi Başkanı ve Yeni Mahalle Muhtarı Doğan Özırmak, Kızılay tarafından gümüş madalya ile ödüllendirildi. Madalyasını Çine Şube Başkanı Erden Kaya’dan teslim alan Başkan Özırmak, “Bugüne kadar Kızılay’a 29 kez kan bağışında bulundum. Bunun dışında en az 10 defa da Kızılay harici hastanelerde bağışta bulunmuştum. Her vatandaş kendi sağlığı için 3 ayda bir düzenli olarak kan vermeli. Özellikle şu pandemi döneminde kan bağışının önemi çok daha önem kazandı. Bu nedenle hem kendi sağlığımız hem de başkalarının hayatı için kan bağışında bulunalım. Kızılay’a verdiğimiz kanlar ayrıştırılarak 3 ayrı ihtiyaç sahibine ulaştırılıyor ve her ulaştırılan kan için bizlere bildirim geliyor. Bu da beni çok mutlu ediyor” dedi.

Türk Kızılayı’na 15 kez kan verenin bronz, 25 kez kan verenin gümüş, 35 defa kan bağışında bulunan vatandaşlara altın madalya verildiğini ve kendisinin de altın madalya sahibi olanlar arasında yer aldığını ifade eden Şube Başkanı Erden Kaya ise, “Çine halkı kan bağışı noktasında çok duyarlı. Ben ilçe halkına öncelikle çok teşekkür ediyorum. Kan bağışçıları için aracımız ve ekibimiz, her ayın ilk haftası Çarşamba ve Perşembe günü ilçemizde oluyor. Kan vermek isteyen vatandaşlarımız düzenli olarak burada bağışta bulunabilirler” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472