banner480

Türk Eğitim-Sen’den Öğretmenler Günü Yemeği

Türk Eğitim-Sen’den Öğretmenler Günü Yemeği
banner269

Türk Eğitim-Sen Çine İlçe Başkanlığı organizasyonunda sendika üyesi öğretmen ve eğitim çalışanlarına 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla akşam yemeği düzenlendi.

Türk Eğitim-Sen Çine Temsilciliği üyeleri Öğretmenler Günü dolayısıyla Köfteci Tamer Öztürk’ün yerinde düzenlenen kutlama yemeğinde bir araya geldi. Akşam yemeğinde çok sayıda öğretmen ve ailesi katıldı. Yemekte programında yer alan canlı müzik organizasyonu İstanbul Sancak Tepe’deki helikopterin düşmesi sonucu 4 askerin şehit olmasından dolayı iptal edildi. Programda minik öğrenci Ayşe Aydemir eşliğinde Türk Eğitim-Sen üyesi öğretmenler tarafından Andımız okundu. Türk Eğitim-Sen Çine Şubesi üye öğretmenlerine Öğretmenler Günü dolayısı ile üzerinde isimli yazan kalemlikler hediye edildi. Emekli olan Yaşar Alkan ve Fikret Aşkın ile birlikte eğitime çok büyük katkılarda bulunan EYSİM Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir'e teşekkür plaketi takdim edildi. Tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayan Türk Eğitim-Sen Çine İlçe Başkanı Salim Karacan, katkılarından dolayı EYSİM Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir’e ve katılımlarından dolayı meslektaşlarına teşekkür etti.

Türk Eğitim-Sen Çine Şube Başkanı Erhan Ayvat, "Sizlerle beraber birlikte olmak bizlere onur ve gurur veriyor. Öğretmenler gününüzü en içten dileklerimle kutluyor sağlık, mutluluk ve sıhhat diliyorum. Katılım sağladığınız için çok teşekkür ederiz. Muhammet Bey bizleri hiç yalnız bırakmıyor her daim eğitime vermiş olduğu destekler ile örnek olmaya devam ediyor. Bu da biz eğitimcileri çok mutlu ediyor" diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472