banner488

Turizm Haftası Çine’de de kutlandı

Turizm Haftası Muhsin Kalkan Anadolu Ticaret Meslek Lisesi’nin hazırladığı bir programla Çine’de de kutlandı.

Turizm Haftası Çine’de de kutlandı
banner496
Düzenlenen programa Çine Kaymakamı Celalettin Cantürk, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine İlçe Emniyet Müdürü Hakan Hilmi Yaman, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Mümtaz Avcı ve Çine İlçe Müftüsü Mehmet Aslan da katıldı.

Sunumu Muhsin Kalkan Ticaret Meslek Lisesi öğrencisi Ecem Barak’ın yaptığı program çerçevesinde günün anlam ve önemini belirten konuşmayı T10 Büro sınıfı öğrencisi Hatice Bal yaptı.

Konuşmasında, “İstatistikler incelendiğinde ülkemizin turizm anlamında ne kadar yol kat ettiği açıktır.” diyen Bal, “Yapılan araştırmalar göstermektedir ki, beş yıldızlı otel sayılarımız, mavi bayraklı plaj sayılarımız ve seyahat acentelerimizde ciddi bir artış gözlenmektedir. Maddi ve manevi anlamda getirisi çok olan turizme verilen önem, aynı Jokerbet doğrultuda devam ettiğinde ülkemiz daha üst sıralara yükselecektir.” ifadelerini kullandı.


Hatice Bal'ın konuşmasının ardından Muhsin Kalkan Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri Serdar Taşar, Mehmet Esat Durak ve Fatoş Moya tarafından oynanan ‘yeşilcam klasiği- Necla ile Necdet’in imkansız aşkı’ adlı tiyatro oyunu davetlilerin kahkahalara boğulmasına neden oldu.

Programın sonuna doğru ADÜ Müzik Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Mehmet Erkan’ın kemençe ziyafeti davetlilere duygu dolu anlar yaşattı. (Murat TAN)




































Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2013, 00:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472